Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Az alábbi kérdésnél kinek van...

Az alábbi kérdésnél kinek van igaza? Mi a véleményetek a kérdezőről? Tényleg ilyen a világ?

2022. júl. 7. 16:51
1 2 3
 21/23 anonim válasza:

12/14-es: a kérdezö nem pontosan foglalta össze az elözö kérdést:

ott ugyanis arról volt szó, hogy a (látássérült) valaki úgy ismerkedne, hogy közben eltitkolja a problémáját és csak a személyes találkozás elött mondja el a másik félnek.

A válaszolók többségének meg nem azzal volt a gondja, hogy az illetö nem lát rendesen - azzal csak annyiban, hogy nem mindenki akarna olyan valakivel randizni, aki vak vagy látássérült -, hanem hogy elöször eltitkolja, azaz átveri a másik felet.

2022. júl. 7. 22:43
 22/23 anonim válasza:

Jogos, hogy eltitkolni nem jó.

De igazából ezzel nyitni sincs túl sok értelme.

Szerintem az egészséges út az az, hogy elkezdtek ismerkedni és betekintést engedsz a személyiségedbe, és majd csak kicsit később mondod el, amikor már nem tűnsz idegennek. És csak ezután lehet kezdeni szervezni a randit

Tapasztaltaim szeirnt az esetek többségében a nők ilyenkor már nem offolnak automatikusan, nem ezen fog múlni. Nyilván személyesen más élmény, de ha egy ismeretlenről annyit tudsz, hogy hogy hívják, hog ynéz ki, hány éves, mivel foglalkozik és látássérült.. akkor offolod és kész.

2022. júl. 7. 22:48
 23/23 anonim válasza:

hát, mind2félnek igaza is van meg nem is

az nem korrekt ha egy vak online ismerkedésnél nem jelzi ezt már az elején, és a kérdező "szegény én" stilusa kifejezetten irritál egyébként.

viszont az se igaz h egy vak társ csak teher.

én is vak vagyok.

egyedül élek, dolgozom, és szinte mindent megoldok magamtól.

2022. aug. 21. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!