Szeretnétek ismerkedni egy frissen diplomázott sráccal?
Sziasztok mindenkinek aki idetévedt. Egy 21 éves srác vagyok, aki szeretne egy párkapcsolatot létesíteni egy bizonyos hölggyel (18-25 év között kb).
Emellé mit tudnék ajánlani? Szerintem fontos, hogy teljesen normális értékrendű, kedves, udvarias srác vagyok (nem voltam és sosem leszek ez a tipikus rossz srác). Romantikus alkat vagyok, aki csak annyit szeretne, hogy a párját minél boldogabbá tegye. Lehet valakinek ez túl nyálas, de én ilyen vagyok, nem mindenki passzol akárkihez. Továbbá szerintem elég érdekes is vagyok, és tág a nézetem a világról, kevés téma van, amiről nem tudok beszélni.
Emellett komolyan lehet velem számolni, hiszen a karrieremben is komoly vagyok, a kérdésben benne is van, hogy diplomáztam, de szeretnék mesteri fokozatot is szerezni mindenképpen.
Amit cserébe kérnék, hogy légy érdeklődő, mert úgy, hogy csak én kérdezek, elég monotonná tud válni egy beszélgetés. Eleinte több kérésem nincs is, a lényeg, hogy érdeklődj, meg persze, veled is lehessen számolni ha minden jól alakul komolyan :D
Innentől tiétek a választás joga, ha írtok ide, vagy privibe, akkor szívesen válaszolok minden kérdésre, ha meg nem jövök be ez alapján, akkor sincs gond, további sok sikert az életben!
Ui: külsőt nem írtam, mert az mindenki saját ízlése, így ha valaki arra is kíváncsi, hogy ítéletet mondjon felettem, akkor azt külön írjátok.
Ha ennyire fontos ez a része is itt, akkor nem BTK-s vagyok, hanem földtudományt végeztem.
És ez nem flexelés lett volna, hogy húha én már diplomás vagyok, hanem egy jelzés, hogy igenis komoly srác vagyok, aki tesz is a céljaiért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!