Győri Hölgyek! Szeretnétek megismerni egy 34 éves független férfit?
Normális értékrendű férfi vagyok, Győrben élek, független, önálló, egyedül élőként élem mindennapjaimat. 176 cm magas vagyok átlagos alkattal. Szeretek kirándulni, mozogni, értelmesen eltölteni a hétvégéket. Ám az otthonülő programok se idegenek tőlem, van, hogy filmmaratont rendezek otthon. Egy normális értékrenddel élő győri vagy környéki egyedülálló nőt keresek, aki 26-34 év közötti és átlagos vagy vékony alkatú max. 168 cm magas.
Privátba várom a jelentkezést!
Köszönöm!
Privátba várom a jelentkezést!
Senki nem fog jelentkezni lúzer. Szánalmas mikor ilyen alsó kategóriás pasik az oldalon keresik a felső kategóriás csajt.
Rohadt életbe, hát nem pont 169cm vagyok! Mondjuk teljesen máshol élek és nem keresek senkit, de ez külön tetszik, hogy így leírtad! Normális értékrenddel élő 176cm-es nő már nem is jó, mert tűsarkúban magasabb picit? Csak szólok: úgy a cicik közelebb kerülnek az arcodhoz és a fenekénél fogva is könnyebb emelni, mert magasabban van! :D Praktikus ám! Képeken pedig nem fog látszani, mert úgyis pózolunk egy picit rogyasztva!
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!