Budapesti 34 éves meleg sráccal lenne kedve valakinek ismerkedni baratkozni?
Igazából komoly kapcsolat vagy barátság lenne a cél egy meleg sráccal 23 éves korig keresek.
Rólam 184 magas vagyok 67 kg szőkés rövid haj barna szem ! :)
Perverzek, macik, idősek... lécci nee..
Nekem fiatalos kinézet srácos szőrtelen vékony inkább .. és modern gondolkodású! :D
Ha gondolod írj és kezdjünk el ismerkedni, barátkozni! :)
Ó és kettes... Az ötös itt én vagyok
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..
"Perverzek, macik, idősek... lécci nee.."
Azért már az is enyhén perverz, hogy 34 éves vagy, de a partner max 23 lehet 😅
Ezen felül egyébként sok sikert a kereséshez
Azt mondod homofób vagyok, de tessék csak tükörbe nézni! A szent és sérhetetlen LGBT közösség tán más? Neeeem.... ők csak fölös képmutatók, mert ők maguk is homofóbok. Utálják az aszexuális embereket (magam is aszexuális vagyok), és nemkülönben megvetik a másik oldal szexuális nézeteit (ami nem mellesleg MAGÁNÜGY MINDKÉT OLDALON). Tehát... Mindkét oldal állandó öngólt rúg magának. Bizony jól látod, mindkét oldalnak van elég hibája ebben a viaskodásban.
De mondd csak, te tán nem unnád azt, hogy bárhová mennél a világban, mindenhol ugyanazt látnád és SEMMI változatosság? Nem menne az agyadra hogy valamit, BÁRMIT erőltetnek, le van tömve az emberek torkán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!