Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Budapesti 34 éves meleg...

Budapesti 34 éves meleg sráccal lenne kedve valakinek ismerkedni baratkozni?

Figyelt kérdés

Igazából komoly kapcsolat vagy barátság lenne a cél egy meleg sráccal 23 éves korig keresek.

Rólam 184 magas vagyok 67 kg szőkés rövid haj barna szem ! :)

Perverzek, macik, idősek... lécci nee..

Nekem fiatalos kinézet srácos szőrtelen vékony inkább .. és modern gondolkodású! :D

Ha gondolod írj és kezdjünk el ismerkedni, barátkozni! :)

2021. dec. 9. 15:18
1 2
 1/14 anonim válasza:
Keress inkább egy 18 vagy azonfelüli, korodbeli NŐT. Csak egy kérdés és teljes higgadtsággal kérdezem: miért van az, hogy ennyire erőltetve van ez az LGBT téma?
2021. dec. 9. 16:14
 2/14 anonim válasza:
Újabb homofób, aki kényszert érez téríteni. Ha valaki meleg az nem akar és nem fog nővel ismerkedni. Ha nem tudod elfogadni akkor tovább kell lépni. Ennyi.
2021. dec. 9. 16:33
 3/14 anonim válasza:
pfff.... és még én vagyok a homofób... Barátocskám, oka van, hogy az emberek egy része homofób, ahogy ti mondjátok.
2021. dec. 9. 17:02
 4/14 anonim válasza:

Ó és kettes... Az ötös itt én vagyok

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..

2021. dec. 9. 17:04
 5/14 anonim válasza:
Ja és ahelyett, hogy a kérdésemre válaszolnátok, inkább nekiálltok hablatyolni...
2021. dec. 9. 17:11
 6/14 anonim válasza:
Hol látsz te itt LGBT erőltetést?
2021. dec. 9. 17:20
 7/14 anonim válasza:

"Perverzek, macik, idősek... lécci nee.."

Azért már az is enyhén perverz, hogy 34 éves vagy, de a partner max 23 lehet 😅

Ezen felül egyébként sok sikert a kereséshez

2021. dec. 9. 17:39
 8/14 anonim válasza:
Hatos: Itt.. ott... szinte mindenütt a neten. Ahogy politika és vallás erőltetését, belekavarását mindenbe.
2021. dec. 9. 17:42
 9/14 anonim válasza:
Majd akkor lehet belemagyarázni, ha a társkereső oldalon felhánytorgatom, hogy miért nőket keresel, miért nem pasikat?! Homofób létedre belemagyarázol olyanokat, amihez semmi közöd se lenne, de késztetést érzel rá, mert tudat alatt valahol nagyon érdekel a téma?!!
2021. dec. 9. 18:42
 10/14 anonim válasza:

Azt mondod homofób vagyok, de tessék csak tükörbe nézni! A szent és sérhetetlen LGBT közösség tán más? Neeeem.... ők csak fölös képmutatók, mert ők maguk is homofóbok. Utálják az aszexuális embereket (magam is aszexuális vagyok), és nemkülönben megvetik a másik oldal szexuális nézeteit (ami nem mellesleg MAGÁNÜGY MINDKÉT OLDALON). Tehát... Mindkét oldal állandó öngólt rúg magának. Bizony jól látod, mindkét oldalnak van elég hibája ebben a viaskodásban.

De mondd csak, te tán nem unnád azt, hogy bárhová mennél a világban, mindenhol ugyanazt látnád és SEMMI változatosság? Nem menne az agyadra hogy valamit, BÁRMIT erőltetnek, le van tömve az emberek torkán?

2021. dec. 9. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!