Doktorokkal ismerkednék. Van itt esélyem erre? 24/L
Figyelt kérdés
Írhatsz privátban is.2022. jún. 25. 17:33
31/38 anonim válasza:
Én lenni szír agysebész, Ahmed. Nagyon szeretni európai nők, tudni hozni közeli barátok is együttlétre, csoportos élmény.
2022. jún. 25. 21:17
32/38 anonim válasza:
Nem olvastam végig a hozzászólásokat, de ismertem egy srácot, akinek Doktor volt a vezetékneve 😄 Olyan is jó lenne neked?
2022. jún. 25. 21:23
33/38 anonim válasza:
Dr.Stephen Toth vagyok.
Észak Karolina Charlotteban
születtem és éltem 19 éves koromig.
Második generációs magyar az usaban.
19 éves koromban elköltöztem Illinois állam Chicagóban és ott jártam egyetemre, majd ott is dolgoztam.
Most jelenleg 1,5 éve Kalifornia Imperial Beachen élek és San Diegoban dolgozom mint fogorvos.
Chicagoban baseballoztam és mellette hobbi szinten kosaraztam.
Most jelenleg amerikai futballozom és hobbi szinten szörfözöm,teniszezem.
32 éves vagyok.
2022. jún. 25. 23:34
34/38 A kérdező kommentje:
Írjatok doktorok.
2022. jún. 26. 00:17
35/38 anonim válasza:
Melyik írjon, a 10. vagy 11.? Kis kék telefonfülke is bejön?
2022. jún. 26. 01:09
36/38 anonim válasza:
Kapd ossze a tudasodat! Jelentkezz az orvosira! Vagy vegezz el egy egeszsegugyi kepzest. Noverhian van, felvesznek, s ott ismerkedhetsz. Akkor majd meglatod, hogy nem olyan fonyeremeny. Sok az alkoholista, agressziv, kellemetlen ember. Ugyanugy mint mashol. Persze rengeteg szuper, kedves, remek egyeniseg van koztuk, s mar az egyetemi evek alatt part talalnak. Ez mibol jott nalad? Egy baratnomnel is volt, de o koran elvesztette orvos edesapjat. A csalad ellenzesere hozzament az apja kollegajahoz 25 ev korkulonbseg. Mar elvaltak. Szoval? Robin Cook konyveket olvasol? Vagy orvosos sorozatokat nezel? Vedd le a feher kopenyt ugy nezz rajuk.
2022. jún. 26. 09:01
37/38 anonim válasza:
Hát nem tudom. Én háziorvostan szakorvos vagyok. Eddigi életemben kb. semmibe vettek a hölgyek. Sajnos nem tudom a bunkó, kigyúrt macsót adni amire igény van.
2022. jún. 28. 20:25
38/38 anonim válasza:
rockefeller-féle gyilkosokra gondolsz, mint nyunyóka? Vagy olyanra, akik gyógyítanak?
2022. jún. 29. 11:40
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!