Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Doktorokkal ismerkednék. Van...

Doktorokkal ismerkednék. Van itt esélyem erre? 24/L

Figyelt kérdés
Írhatsz privátban is.

2022. jún. 25. 17:33
1 2 3 4
 21/38 anonim válasza:
matematikus doktor vagyok, mi a panasza?
2022. jún. 25. 20:27
 22/38 A kérdező kommentje:

Ó, az kár. Legközelebb azt is kiírom előre, hogy nekem nincs diplomám. Az orvosok iskolai végzettség alapján lesznek szerelmesek?

Ezt nem tudtam.

2022. jún. 25. 20:28
 23/38 anonim válasza:
Kedves utolsó, az ln|x| primitív függvénye érdekelne, utána a határozott integrál ugyanennek 0-4 intervall között numerikus módszerrel, kösszcsilávcsi
2022. jún. 25. 20:30
 24/38 anonim válasza:

Üdvözlöm Hölgyem!

Dr. Hannibal Lecter a nevem,és a szakképesítésem szerint pszichiáter,amelyet OKJ-n szereztem meg.Szeretném kegyedet megismerni ha lehetőséget nyújtana rá.Hadd közöljem önnel,hogy számomra a belsőségek állnak az első helyen.A külsőségek nem igazán számítanak,azok mennek a levesbe.Remekül főzök,szakács tanfolyamra járok,jelenleg egyedül,mivel a többiek sajnálatos módon eltünedeztek a csoportból,mivel nem bírták velem tartani az iramot.De ezt hagyjuk is,nem lényeges,a rendőrök se találtak semmi terhelőt rám nézve.Kevés igazi barátot mondhatok a magaménak,mivel eléggé megválogatom őket.Amelyikük nem elég ízletes,azt kidobom.Van egy nevelt fiam,a neve Jeffrey.Ő nagyon hasonlít rám,leszámítva a szexuális vonzalmunkat.Tudni illik,ő meleg.Remélem ez nem zavarja majd önt.Úgyse fogja sokáig látni,mivel ön az én asztalomra fog kerülni,akarom mondani asztalomnál fog helyet foglalni,ha elfogadja a meghívásomat.Ha elfogadná,kérem hogy előtte alaposan tisztálkodjon meg,ha nem nagy kérés.Köszönöm önnek,előre is!Ujjongva várom a leendő találkozást.Már farkaséhes vagyok,remélem ön is. :) Viszlát! H.

Ui.:Remélem nem lenne nagy probléma az ön számára,ha találkozásunk alatt végig Clarice-nek szólítanám?

2022. jún. 25. 20:33
 25/38 anonim válasza:

Az orvosok iskolai végzettség alapján lesznek szerelmesek?

Te meg szakma alapján?

2022. jún. 25. 20:37
 26/38 A kérdező kommentje:
Jogos a kérdés, de én nem a diploma miatt konkrétan, hanem ennek ilyen szexuális töltete van inkább, de azt inkább itt most nem részletezném.
2022. jún. 25. 20:40
 27/38 anonim válasza:
Hát hallod, én ápolónő voltam 20 évig. Volt egy urológus pasim még húsz éves korom körül, életem legrosszabbja volt. Néha munkaügyben kapcsolatban vagyok a feleségével, mindig az van eszemben, hogy csóri nő, de szar lehet neki...
2022. jún. 25. 20:44
 28/38 A kérdező kommentje:
Miért, mi volt vele a baj?
2022. jún. 25. 20:47
 29/38 anonim válasza:
Szerintem az izgalomfaktor miatt neked az orvosos szerepjáték hiányzik, azt meg csinálhatod bárkivel, aki benne van, nem kell hozzá valódi orvos.
2022. jún. 25. 20:47
 30/38 anonim válasza:

Doktort keresni itt olyan, mint becsületes embert a Parlamentben :D

De azért sok sikert, hátha ráakadsz köztünk :)

2022. jún. 25. 21:07
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!