Meleg fiúk. Ismerkedni? 24/F
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nemrég ért véget a kapcsolatom, a srác többször is megcsalt és mindig azt éreztette velem, hogy semmire nem vagyok jó, ráadásul tök nőies arcom meg testem van, így senkinek nem fogok kelleni.. illetve elkezdtem járni edzőterembe járni, hogy több önbizalmam legyen.
Dietetikusként dolgozom, Szegeden lakom, de tervezek Bp-re költözni tavasszal. Próbálkoztam más oldalakon is, de nem volt sok szerencsém, csak egyéjszakások jöttek össze, nekem pedig ennél többre lenne szükségem. Hátha itt belefutok valakibe 🥲
ma 09:17
1/3 anonim válasza:
Miaza dietetikus?
ma 10:48
2/3 anonim válasza:
Sajnos itt Pesten sem lesz könnyű dolgod. Nagyon sokan csak alkalmizni akarnak,sok az átvágós . Az kinézetbeli igényekről, amiket támasztanak ne is beszéljünk még akkor :/
ma 11:01
3/3 anonim válasza:
Ilyen a meleg vilag, atba..os, megba..os
ma 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!