Miket írjak neki? Hogyan szerezzem meg őt??😩😩
Figyelt kérdés
Van egy srác, pár napja beszélek vele MSN. De nagyon jól néz ki, meg láttam az ismerőseit is mind nő a fbn. Biztos hogy vannak neki több női is. Miket írjak neki? Hogyan szerezzem meg őt? Soha nincs ilyennel gondom, mindig megtartok és meg is tudok szerezni fiút ha kell nekem, de ő nagyon bejön és nem tudom hogy hogy szerezzem meg. Nem szexre kell, mert ő egyébként csinálná velem már mondja sajnos, de én meg kapcsolatot szeretnék vele. 19/L ő 21/F2022. jún. 19. 22:36
11/13 Noren1989 válasza:
Messenger-re gondolhatott a költő. Ha a valódi msn-re, akkor meg 10év utàn most szabadult Lipótról...
2022. jún. 20. 18:29
12/13 anonim válasza:
MSN? 2009ből írtad ezt a kérdést? :D
2022. jún. 20. 22:24
13/13 anonim válasza:
Én is akarok MSN-ezni!! Azok voltak ám a szép idők, akkor még én is csináltam sok lánnyal.
2022. jún. 21. 01:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!