Miket írjak neki? Hogyan szerezzem meg őt??😩😩
Figyelt kérdés
Van egy srác, pár napja beszélek vele MSN. De nagyon jól néz ki, meg láttam az ismerőseit is mind nő a fbn. Biztos hogy vannak neki több női is. Miket írjak neki? Hogyan szerezzem meg őt? Soha nincs ilyennel gondom, mindig megtartok és meg is tudok szerezni fiút ha kell nekem, de ő nagyon bejön és nem tudom hogy hogy szerezzem meg. Nem szexre kell, mert ő egyébként csinálná velem már mondja sajnos, de én meg kapcsolatot szeretnék vele. 19/L ő 21/F2022. jún. 19. 22:36
1/13 anonim válasza:
No komment..
2022. jún. 19. 22:40
2/13 anonim válasza:
Ez a szellemi szint azért marhára nem hiányzott nekem így vasárnap késő estére.
2022. jún. 19. 22:42
3/13 franciasrac válasza:
"Szia mizu"
2022. jún. 19. 22:43
4/13 anonim válasza:
Kösz széppen. Most megöltél 10 agysejtemet ....
Pedig ép növekvőben voltak...
2022. jún. 19. 22:45
5/13 anonim válasza:
Általad le írt kérdésben,mondta hogy szexelne veled. És menő sok csaj veszi őt körül,akkor ne gondold hogy komoly kapcsolatot akar. Csak esetleg ígérni hogy komoly lessz a kapcsolatotok próbáljátok meg (a szexért) aztán másnap szakít veled. És mindezt azért mert látja hogy bele vagy zúgva, de ha nem tudja is hogy szerelmes vagy,idővel úgyis észre fogja venni
Ha normális srác,akkor esetleg annyit tehetsz hogy rá írsz,vagy személyesen is beszélgettek,aztán idővel lehet belőle komoly kapcsolat is
Sok sikert
2022. jún. 19. 23:02
6/13 anonim válasza:
Valószínűleg minden férfi álma egy ilyen szofisztikált úrihölgy. Tökéletesen kiegészítenétek egymást a faszival...
2022. jún. 19. 23:05
7/13 anonim válasza:
Szerintem ezt mindenképp próbáld meg lekommunikálni vele. Először is élőben kéne találkoznotok, és utána mondd el neki hogy pontosan mit akarsz. Ha ő csak kalandot akar veled, akkor felesleges szenvedned kivéve persze ha neked is megfelel úgy. De te tudod hogy mennyire nyitott egy kapcsolatra, meg ilyenek. Próbálj meg egyelőre utalgatni rá.
2022. jún. 19. 23:19
8/13 anonim válasza:
Csak simán írd meg neki, hogy szeretnél járni vele :)
2022. jún. 20. 05:47
9/13 Noren1989 válasza:
Szerintem ígérd meg, h feltételek nélkül leszel a babàja!
2022. jún. 20. 07:44
10/13 anonim válasza:
van még MSN?
2022. jún. 20. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!