Olyan nővel ismerkednek aki valami miatt sosem kellett a pasiknak?
Figyelt kérdés
De szeretne azert meg ismerkedni persze..Lehet testi hibád vagy bármi.
35/F
2022. jún. 19. 06:21
11/17 anonim válasza:
*általánosítasz
2022. jún. 20. 11:34
12/17 anonim válasza:
11. Vicces, hogy nem látjátok a görbe tükröt. Ugyanezt csinálja a legtöbb férfi. Altalanosit, hogy a nokc99%-a ugyanolyan, mintha mindent próbálta volna, de közben ha volt egy kapcsolata.. :D
2022. jún. 20. 11:36
13/17 anonim válasza:
“ Ugyanezt csinálja a legtöbb férfi.”
Hát én nem tapasztaltam. Ellenben a nőktől mindig csak a jajongást hallom, hogy az összes pasi milyen rendetlen büdös sörpusztító. 😂
2022. jún. 20. 12:10
14/17 anonim válasza:
“ Altalanosit, hogy a nokc99%-a ugyanolyan”
Szerintem ez is marhaság. Aki olyan, az inkább pont azt hiszi, hogy más jobb mint amit ő szakított.
2022. jún. 20. 12:11
15/17 anonim válasza:
14. Aki ezt hangoztatja, meg is erdemli.
Szerintem alkeszokra senki nem kíváncsi, de most nem a túlzó gondolatra gondolok, amiről te beszélsz.
2022. jún. 20. 12:15
16/17 anonim válasza:
Ebben egyetértünk.
De akkor sem ismerek nagyon olyat aki általánosít. Lehet elkerülnek az ilyenek.
2022. jún. 20. 12:37
17/17 anonim válasza:
Ismerkednék. Aztán, ha kiderül mi az ok amiért sosem kellett a pasiknak az vagy olyan amit el tudok fogadni, vagy olyan, amit nem. Plusz, hogy egyáltalán milyen ember és szimpatikus vagy sem ez is ismerkedés alatt derül ki.
2022. jún. 22. 00:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!