Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Olyan nővel ismerkednek aki...

Olyan nővel ismerkednek aki valami miatt sosem kellett a pasiknak?

Figyelt kérdés

De szeretne azert meg ismerkedni persze..Lehet testi hibád vagy bármi.

35/F

2022. jún. 19. 06:21
1 2
 1/17 anonim válasza:
GOndolom, a napi incel kérdés, ö nem kell senkinek és feltételezni, hoyg ha egy nönek eddig nem lett párja, majd örömmel fogadja el öt is, ha más nincs.
2022. jún. 19. 08:26
 2/17 anonim válasza:
Igen.
2022. jún. 19. 09:38
 3/17 anonim válasza:
Na, itt majd kapsz hideget-meleget, látod, máris jönnek azok, akik szeretnek olyan szavakkal dobálózni, amelyeknek a jelentéséről fogalmuk sincs. Másrészt azoktól is bőven kapni fogod az ívet, akik azért fognak lehurrogni, mert biztos hátsó szándékaid vannak, de ha azzal állnál elő, hogy neked nem kell olyan nő, aki eddig senkinek sem kellett, akkor meg azért kapnál, hogy miért vagy ilyen előítéletes, miért kell kirekeszteni az ilyen nőket.
2022. jún. 19. 10:11
 4/17 anonim válasza:

Alapvetően mindenki saját sorsának kovácsa. A kirekesztést én sem pártolom, mert van esély arra hogy egy aszociális/incel megváltozzon. De lássuk be, statisztikus kell hogy ki tudd mutatni arányukat a populációban.

Ami a kérdezőt hajtja az lehet jó szándék is, hogy hidat építsen ezeknek a csajoknak. Hidat önmaguk és a társadalom más tagjai (melynek részhalmaza a "férfiak") között. Ezt én erősen támogatom, HA tényleg erről van szó. Pláne ha érzelmi okokból (önértékelési zavarok, szorongás, hibás/mérgező neveltetés) fakad, hogy a hölgynek nem volt még soha senkije.

DE! Erre nem minden pasi alkalmas. Pláne hogy nem a hiénák. Mondom: nem tudom milyen a kérdező. Csak valószínűsíteni lehetne.

F30

2022. jún. 19. 10:20
 5/17 anonim válasza:
Sokszor a kevésbé dekoratív nőket nehezebb levenni a lábukról. Annyira önbizalomhiányos némelyik, hogy nem akarja elhinni, hogy komolyak a szándékaid.
2022. jún. 19. 14:08
 6/17 anonim válasza:

Maradj Incel, az nem nehéz :)

22/L

2022. jún. 20. 07:48
 7/17 anonim válasza:

7. Hát te sem lehetsz más, de egyébként én ironikusan írtam :D

Őszintén miért akar sérült nőket kihasználni, stb? Nem vall olyan emberre, aki gerinces.

2022. jún. 20. 11:01
 8/17 anonim válasza:

Mert nem rúgok bele még egyet? Nekem megvan a családom, nem szorulok rá, hogy más nyomrán örömködjek.

“ Őszintén miért akar sérült nőket kihasználni, stb?”

Miből gondolod, hogy ki akarja használni?

Azt el sem tudod képzelni, hogy esetleg átérzi a saját tapasztalata miatt a helyzetet, és azt akarja, hogy kölcsönösen jobbá tegyék egymás életét?

Gondolom ez nem fér bele a világnézetedbe.

2022. jún. 20. 11:12
 9/17 anonim válasza:

9. Belefér, látom neked is csak kötekedni van eszed.

Csak tudod ez a kisebb kivétel. Akit sokáig bántottak, nem kell neki egy újabb rossz élmény...

2022. jún. 20. 11:14
 10/17 anonim válasza:

“ látom neked is csak kötekedni van eszed.”

Más megvilágításba helyeztem a dolgot. Ha ez neked kötekedés, akkor eléggé el kellene gondolkodnod.

“ Csak tudod ez a kisebb kivétel.”

És ezért általábosítasz.

2022. jún. 20. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!