Olyan nővel ismerkednek aki valami miatt sosem kellett a pasiknak?
De szeretne azert meg ismerkedni persze..Lehet testi hibád vagy bármi.
35/F
Alapvetően mindenki saját sorsának kovácsa. A kirekesztést én sem pártolom, mert van esély arra hogy egy aszociális/incel megváltozzon. De lássuk be, statisztikus kell hogy ki tudd mutatni arányukat a populációban.
Ami a kérdezőt hajtja az lehet jó szándék is, hogy hidat építsen ezeknek a csajoknak. Hidat önmaguk és a társadalom más tagjai (melynek részhalmaza a "férfiak") között. Ezt én erősen támogatom, HA tényleg erről van szó. Pláne ha érzelmi okokból (önértékelési zavarok, szorongás, hibás/mérgező neveltetés) fakad, hogy a hölgynek nem volt még soha senkije.
DE! Erre nem minden pasi alkalmas. Pláne hogy nem a hiénák. Mondom: nem tudom milyen a kérdező. Csak valószínűsíteni lehetne.
F30
Maradj Incel, az nem nehéz :)
22/L
7. Hát te sem lehetsz más, de egyébként én ironikusan írtam :D
Őszintén miért akar sérült nőket kihasználni, stb? Nem vall olyan emberre, aki gerinces.
Mert nem rúgok bele még egyet? Nekem megvan a családom, nem szorulok rá, hogy más nyomrán örömködjek.
“ Őszintén miért akar sérült nőket kihasználni, stb?”
Miből gondolod, hogy ki akarja használni?
Azt el sem tudod képzelni, hogy esetleg átérzi a saját tapasztalata miatt a helyzetet, és azt akarja, hogy kölcsönösen jobbá tegyék egymás életét?
Gondolom ez nem fér bele a világnézetedbe.
9. Belefér, látom neked is csak kötekedni van eszed.
Csak tudod ez a kisebb kivétel. Akit sokáig bántottak, nem kell neki egy újabb rossz élmény...
“ látom neked is csak kötekedni van eszed.”
Más megvilágításba helyeztem a dolgot. Ha ez neked kötekedés, akkor eléggé el kellene gondolkodnod.
“ Csak tudod ez a kisebb kivétel.”
És ezért általábosítasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!