Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vicces randi sztorik?

Vicces randi sztorik?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy van ilyen kérdés, de szeretnék új sztorikon röhögni. :D
2022. jún. 8. 18:56
1 2
 11/16 anonim válasza:
Még nem volt igazi randim se
2022. jún. 9. 13:32
 12/16 anonim válasza:

Volt egy randim amin egy srác elhívott fagyizni.

2 gombócot akartam kérni, korábban mindig kettőt ettem.

De ez közölte velem hogy csak egyet kérhetek, meg ne legyek telhetetlen.

Tipikusan olyan srác volt aki attól rettegett hogy kihasználja valaki, értem én a rossz tapasztalatokat, de az én szemszögemből ő egy sz@revőnek tűnt.

2022. jún. 9. 19:01
 13/16 anonim válasza:

Nem az enyém szerencsére, de olvastam olyan első csókos történetet, hogy volt a nagy romantikus randi, minden tökéletes volt, tényleg mindenki jól érezte magát, nem is volt semmi elsietve, jött tehát a nagy csók, erre egy hatalmas madárfos terítette be pont akkor mindkettőjük fejét. :D

Emlékezetes első csók lehetett ezzel az égi áldással.

2022. jún. 9. 19:08
 14/16 anonim válasza:
A pasas nem jött el.
2022. jún. 11. 15:25
 15/16 anonim válasza:
Voltam vagy 18 belvárosi folyóparton találkoztunk, nyugis volt meg szimpatikus de aztán nekinyomott egy fának hogy lesmároljon én meg annyira meglepődtem hogy lepofoztam, többet nem találkoztunk. xD
2022. jún. 11. 20:59
 16/16 anonim válasza:

Sose volt randim...

Se túl sok barátom...

Az életem kb 90%-át elpazaroltam és már változtatni is késő mert épp bevásárlásra evésre alvásra meg fürdésre van időm... túl kevés a szabadidőm, most is csak az ebédszünet miatt tudok írni.

De a kérdésed megszeretném köszönni, a storyk kicsit jobb kedvre derítenek

2022. júl. 4. 12:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!