Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Incel vagyok, de hódítanék!?

Incel vagyok, de hódítanék!?

Figyelt kérdés
Nem vagyok nőgyűlölő, csak félek ismerkedni, ezért nincs barátnőm. Budapesten élek, 28 éves, rendes pasi vagyok, átlagos külsővel.

2022. jún. 7. 09:46
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
GET PRANKED
2022. jún. 7. 18:30
 22/31 anonim válasza:

Úgy értem az offolást, hogy az FDS-en sokszor nem női randizási stratégiákról beszélnek, hanem egyéb dolgokról. A másik vissszás dolog az, hogy minden férfinek vélt kommentelőt blokkolnak a szabályzat szerint.

Egyszer szóltam ott hozzá, a téma az volt, hogy a 30-as személy nem randizik olyannal, aki nem hajlandó elköttetni magát pár hónap ismeretséget követően. Nagyjából arról szólt a thread, hogy a férfi elköttetés szinte teljesen visszafordítható, így ez jogos elvárás lenne. Írtam normális hangnemben, hogy azért ez nem egészen egy visszafordítható dolog, és ha nem véglegesre akarod, akkor elég sokba kerül (elköttetés, visszacsinálás, spermabank, mesterséges megtermékenyítés mind költség lehet). Ez örökös kitiltást eredményezett a szabályzat alapján.

Egyébként nem zavar, hogy létezik. Megkeseredett emberek gyűjtője, akik valahogy mindig a lowtrash férfiakat szedik össze, és máshol nem kapnak elég megerősítést.

Ezzel nem párhuzamba vonva a blackpill inceleket sem tartom olyan veszélyes elemnek, mint amilyennek a média próbálja őket beállítani. Nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek is imádnak boxzsákként kezelni másokat. Ők remek boxzsákok, mivel nem sok szerethető dolog van bennük. A való életben viszont ők minimális kárt okoznak a női társadalomnak, hiszen nem, vagy alig interaktálnak nőkkel.

Onnan is látszik, hogy nem az incelség a probléma fő gyökere, hogy vannak szexelő blackpillesek is, akik károsabbak, hiszen egyikük mondjuk nőabúzátor lesz egy nagy amerikai egyetemen, másikuk aranykalickákat épít, a harmadik meg fuckboy lesz, aki minden héten mással kavar.

2022. jún. 7. 18:32
 23/31 anonim válasza:

"Egyébként nem zavar, hogy létezik. Megkeseredett emberek gyűjtője, akik valahogy mindig a lowtrash férfiakat szedik össze, és máshol nem kapnak elég megerősítést."

Így is fel lehet fogni, csak mindig piszkálta a csőröm, hogy az ilyen egyértelmű gyűlöletsubokat meghagyják, míg a /mensrights-on kívüli összes férfisubot törölték. Nem értek egyet azokkal a subokkal sem, de ha elkezdünk valamit cenzúrázni, akkor végezzünk alapos munkát. A FDS szerintem az egyik legdurvább sub arrafelé, ami még érintetlen.

2022. jún. 7. 19:09
 24/31 anonim válasza:
Nem értek hozzá. Ismerősöm azt mondta, hogy azért került sor a végleges törlésre, mert maguk a modok is telibeszarták az oldal közössségi alapelveit. Valahol ott lehet a határ, hogy kimoderálják az erőszakos tartalmat, rasszizmust etc. Szívük joga, ha nem akarnak férfi kommentelőket.
2022. jún. 7. 19:33
 25/31 anonim válasza:
A reddit kb. addig hagy egy subot fent amíg nem kerül rivaldafénybe a fertő ami ott megy vagy nem piszkálja kifejezetten az adminok csőrét.
2022. jún. 7. 19:36
 26/31 anonim válasza:
#4 olyan nincs hogy önhibádon kívül nincs kapcsolatos. Egy kapcsolat két emberen múlik, szóval ha nem jön össze,.az a te hinád is.
2022. jún. 22. 08:28
 27/31 anonim válasza:

26

Ha nem jutsz el a kapcsolatteremtésig se, mert olyan az emberek attitűdje feléd, akkor az mennyire múlik rajtad?

Végső soron te vagy felelős az életedért, ez igaz. De gondolj bele, hogy ha valaki rossz családi háttér mellett nő fel, vagy az átlagnál jóval rondább, vagy ha kiskamasz kora óta csak hímneműek veszik körbe. Egy incelnél ezek halmozódni is szoktak.

Végül ott áll szerencsétlen késő tizen-/ kora huszonévesen, mint egy vadember a civilizáció közepén, és kölcsönösen nem értik meg egymást a világgal. És akkor itt válik el a sz.r a h.gytól, ki-ki előáll a saját kis coping mechanizmusával, hogy kezelni tudja valahogy a tényállást.

2022. jún. 23. 19:41
 28/31 anonim válasza:

Ezt a definíciós kommentfutamot nem olvastam végig, bocsi. :-) Ja, én is ilyen rendes, átlagos pasi voltam, vagyok, és 24 éves koromig nem volt senkim. Akkor is csak nehezen, külső segítséggel. Nálam mindenféle lelki problémák miatt alakult így. Rettegtem a nőktől. Engem 16 évesen el kellett volna vinni pszichológushoz. Lehet, hogy neked is érdemes lenne most már máshogy: szakmai segítséggel megpróbálnod. A lyukas fog betömését se tudjuk megoldani magunk! Vannak szexuálpszichológusok, akik célzottan kiderítik, hogy mi az, ami miatt te elakadsz. De lehet a háttérben depresszió is. Én pl. azért rettegtem a nőktől, mert ilyen isteni, éteri lényeknek gondoltam őket, és elképzelhetetlen volt számomra, hogy nekem, szaros orknak közöm lehet őtisztaságukhoz. Ez totál lebénított. totál eeszköztelennek éreztem magam, a randikon gyakran hasmenésem volt a szorongástól. Ehhez pl. szakember kell. Van egy könyv, ami nekem kicsit segített: Ha a férfi beszélni tudna a címe.

Ha gondolod írj, hátha tudok mondani még dolgokat, ha kifejted, hogy mi van veled. 49f

2022. aug. 2. 10:35
 29/31 anonim válasza:
Szereted-e a májas hurkát Gézácskám?
2022. szept. 11. 00:04
 30/31 anonim válasza:
Kérlek válaszolj Géza
2022. szept. 11. 21:41
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!