Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van olyan feleség, egyedül...

Van olyan feleség, egyedül álló anyuka, ex feleség 35év felett aki ,30as pasival ismerkedne? Elég nehéz megszólítani az utcán titeket lányok. Gondolom 100 napi dolog pörög a fejetekben.

Figyelt kérdés

A társ és partner keresőkön szerintem a profilok 80 % kamu.

Vagy egy konyhában nagyi ponygyolában a szerelmet keresi . Meg vannak az aranyásók.

2022. jún. 5. 10:37
1 2
 11/20 anonim válasza:
#10 Igen, ismerkedésnél kifejezetten jó pont az "odatolakodom ahhoz, aki nem kérte", és "kit érdekel, mi van a fejében". Az egyik jó dolog a netes társkeresőkben, hogy amióta vannak, azóta lecsökkent az utcán meg mindenhol odamászó lúzerek száma.
2022. jún. 5. 13:36
 12/20 anonim válasza:

#9 “ feleség, egyedül álló anyuka, ex feleség 35év felett”

Ezt írta pontosan. El kellene már felejteni a képolvasást, bukott technika.

[link]

2022. jún. 5. 14:54
 13/20 anonim válasza:
Nevezzük nevén a dolgokat: 30-as KISFIÚ! :D
2022. jún. 5. 16:15
 14/20 anonim válasza:
Vagy 30-as nagypapa.
2022. jún. 6. 05:35
 15/20 anonim válasza:

11es.

Elemezgesd mi járhat a másik fejében. Bizonyára hasznos. Csak utána furcsa ám rinyálni hogy levegő vagy mások számára.

Pont hogy a reménytelen lúzereknek való a társkereső, akik egy lánytól is félnek. Később még mi mindent nem fog merni neked elmondani egy ilyen önbizalomhiányos bátortalan csávó abba belegondoltál?

2022. jún. 13. 07:22
 16/20 anonim válasza:

15 valóban mennyivel jobb az olyan ember, aki nem ért a szóból. Még kb. 17 évesek voltunk, egy ilyen értetlen majom rányomult a barátnőmre ilyen falusi esküvőn, az meg mondta, hogy “bocs de foglalt vagyok”. Még nyomult egy darabig, aztán ott kellett hagyni.

Utána állítólag ott puffogott ismerőseimnek, hogy milyen egy barom lehetek, hogy “rövid pórázra fogom a csajt.

Pár hét múlva buliban gondoltam elbeszélgetek vele, hogy igaz-e?

Kb. csaknem beszartbehuggyozott, meg hogy csak az alkohol meg blabla...

Szerintem nekem lett volna szégyen még hozzáérni is az ilyenhez.

Gondolom ilyen minden nő álma.

2022. jún. 13. 08:45
 17/20 anonim válasza:

16

El kéne olvasni azt,amit írtam, anélkül, hogy átköltöd.

2022. jún. 15. 16:16
 18/20 anonim válasza:

17 nem költöttem át semmit. Egyértelműen 11-re reagáltál, tehát szerinted az a jó, ha valaki odatolakodik, attól igazi férfi.

Bár igaz, van aki már ennek is örül.

2022. jún. 15. 17:20
 19/20 anonim válasza:

De igen. Olvasd már el:

"Majd azt ha azt mondja, hogy bocsika most 100 napi dolog van a fejemben, akkor tovább állsz."

Komolyan ott tartunk, hogy aki nem él ezekkel a gagyi társkeresőkkel az a lúzer? Eszemfszom megáll.

2022. jún. 15. 18:52
 20/20 anonim válasza:

19 sajnos igen, ott tartunk. Régen lementünk a parkba, parkolóba, és bandáztunk. Vagy csopaki bornapokra, aztán löktük a süketet a csajoknak.

Aztán 2000-től elfogytak a normális helyekről, mert vagy a neten zombultak vagy valami techno disoban az extasytól.

2022. jún. 15. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!