Leggázabb randi? Milyen volt/mi történt a legrosszabb randitokon? Mitől vált az a legkínosabb randitoká? Midkettőtöknek kínos volt vagy a másikat úgy kellett lekoptatni, h rájöjjön nem akarsz tőle semmit sem?
Figyelt kérdés
2022. jún. 2. 20:03
11/13 anonim válasza:
2. randin a nőről kiderült beszélgetés közben, hogy gyűlöli a zsidókat, meg mindenféle összeesküvés elméletekben hisz. Mivelhogy nekem vannak zsidó felmenőim, nem igazán jött ki jól a dolog. Természetesen tudtára adtam, hogy köszi nem kérek belőle.
Egy másik nő simán nem jelent meg a megbeszélt helyen/időben.
31/F
2022. jún. 5. 17:28
12/13 anonim válasza:
8, Mekkora sztori! Elismerésem, hogy ilyen jól tudtad kezelni, példaértékű! Köszönöm, hogy megosztottad! :) Remélem ezt még látod. :)
2022. szept. 21. 09:54
13/13 anonim válasza:
A felbuszoztunk a János hegyre. És én egy ilyen andalgós sétát képzeltem mint az elsőn (máshol),de ehelyett igazából csak bandokultunk egymás melett tök kussban. Még madár csicsergés sem volt. A kilátóba sem jöttföl teljesen. Aztán lementünk és elmetróztunk az ikeába,ott beindult a "téma" milyen ágyat vegyen...
Szerintem ez volt a randijaim mélypontja.
2023. jan. 4. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!