Miért ilyen nehéz manapság normális pasit találni? Akik harmonikus kapcsolatban vannak, azok hol találták meg a párjukat?
Az a helyzet, hogy egyre inkább elkeseredek a kínálattól, és attól, ami manapság megy. Az egyik problémám az, hogy már 19 éves vagyok de még mindig szűz. Ez nem azért van, mert annyira konzervatív lennék vagy nem nyitok senki felé, hanem egyszerűen csak nem találtam olyat, akivel ezt a lépést megléphetném. És ez már nagyon zavar mert kb. mindenki a barátaim közül elvesztette már, és én is szívesen csinálnám, csak hát nincs kivel. Bárki alá meg nem szeretnék feküdni, hiszen nekem is vannak elvárásaim, legalább első alkalommal legyen meg a bizalom és a szeretet kölcsönösen.
A másik probléma, hogy úgy veszem észre (és erről mások is panaszkodtak már), hogy senki nem akar kapcsolatban lenni, eléggé elterjedtek az egyéjszakás kalandok. Viszont bulis ismerkedésből kb. sosem lesz rendes kapcsolat, az csak arra van, hogy akkor és ott jól érezzük magunkat.
Tehát nem tudom, hogy milyen irányban lehetne ismerkedni. Tudom, sokan fogják írni hogy csúnya vagyok, de erről szerintem nincs szó, nem nézek ki szerintem rosszul, odafigyelek mindenre, haj, smink, öltözködés stb. Emellett tanulok, egyetemre járok, dolgozni is hamarosan kezdek, több nyelven is beszélek, + személyiségileg is próbálok megfelelni és kihozni a jó tulajdonságaimat, a rosszakon pedig dolgozom. Nem tudom, hogy min változtassak, hogy valakinek "kelljek"
És nem, nem érdekel hogy a másik félnek mennyi pénze van, meg egyéb ilyen dolgok, nem aranyásónak készülök.
Ja, és járok bulizni is, vannak barátaim, megyünk mindig ide-oda, nyitok az emberek felé és szeretek új embereket megismerni, tehát ezzel sincs problémám. Úgyhogy én tényleg nem értem, hogy hol lehet elásva a probléma, kicsit kezdem elveszíteni a reményt egy rendes kapcsolatra.
Nem mintha akkora probléma lenne ez, és nem is az az álmom hogy úristen csak legyen valakim, de amikor szóbakerül ez a téma, meg hallom hogy ki kivel van meg miket csinálnak, akkor kicsit frusztrálva érzem magam.
És - koromból adódóan - nálam még szó sem lenne ilyenekről, hogy gyerek, összeköltözés, házasság stb. tehát nem ilyen hatalmas elköteleződéseket akarnék, hanem csak valaki akivel kölcsönösen szeretjük egymást és időt töltünk el.
A korombeli szingliktől kérdezem, hogy ők is így látják-e a dolgokat, akik meg párkapcsolatban vannak, tőlük azt kérdezném, hogy mégis hogy? :D
Amennyiben tényleg igaz hogy általában véve rendben vagy(külsőleg, belsőleg), úgy tűnik nekem hogy túlságosan tapadós vagy. Jól hangzik és vannak akiknek jól esik, ha minden idődet ráfordítod stb., de azért inkább az a jellemző a lányoknál hogy taszítja őket ha valaki ennyire rajong értük. Ennek 2 oka lehet, egyik hogy önbizalomhiányosak és emiatt ez teljesen nonszensznek tűnik hogy valaki ennyire vonzódjon hozzájuk, másik pedig hogy olyan fiúra vágynak akiért ők rajonghatnak(ez összefügg a szubmisszivitással-dominanciával), márpedig ez nem működik hogyha te rajongsz értük.
#Kérdező
Én mint szerencsére ismerkedés terén sikeres srác, le tudom írni a saját helyzetem. Ahogy kinyílt a párkeresési világ a tinder stb.-nek köszönhetően, hogyha tényleg "van rád kereslet", akkor fiatalon rohadt nehéz elköteleződni, mert folyton ott motoszkál a fejedben, hogy kíváncsi vagy milyen lenne másokkal. Márpedig ez eléggé ellehetetleníti a komoly kapcsolatban gondolkozást is. Közben viszont szar a helyzet, mivel többre vágyok mint simán a szex, de mégis ott van hogy azért még meg akarok tapasztalni új élményeket más típusú lánnyal, ezért nem tudom odaadni 100%-osan magam. Ez pedig pár hónap után kiütközik, és már kezd lelkileg megterhelővé válni hogy már 2 lány szívét is összetörtem, mert belém szerettek, én viszont annak ellenére hogy vonzódtam hozzájuk, mégsem tudtam megadni nekik ezt a kapcsolatot amire vágytak.
21F
#4 nagyon sajnállak. Téged is kérdező. Én hasonló cipőben járok. Komoly kapcsolatot szeretnék, mert másnak nem látom értelmét, de úgy látom hogy ezzel egyedül vagyok. A korombeli fiúknak nincsenek ilyen motivációi.
Nagyon félek, hogy így sose találom meg az igazit.
18/L
#17 én másfél évet adtam az életemből egy lánynak aki végig azt mondta, hogy komoly kapcsolatot szeretne de amint komolyra fordulhatott volna, hogy ő inkább kalandozna.
Hidd el lányokból pont ugyan olyan kevesen keresnek komoly kapcsolatot mint a férfiak.
#17 Ezt mondjuk adom. Én azt hittem, hogy majd a 20as éveimben jobb lesz. De azt látom, hogy nagyon sokan csak azért jöttek össze, mert becsúszott a gyerek, vagy mert már kínos volt otthon lakni. :D
Tényleg nehéz olyat találni, aki komolyan együtt szeretne lenni a másikkal.
26F
Szia!
30 éves budapesti természetrajongó, szingli doktorandusz pasi vagyok, és ismerkedés céljából keresek 25-30 közti csinos lányt.
Barátaim kifejezettten életvidámnak, humorosnak jellemeznek, és mindig mondják, hogy valószínűleg a sok természetjarás teszi, de nem nézek ki 26-nál többnek :D
Én úgy látom, hogy csomó fiatal (18-22) közti lánynak bejövök, de köztük kifejezetten kevés az, aki éretten tud gondolkozni. Ennek ellenére, ha valakinek ezzel a pár sorral felkeltettem az érdeklődését, kortól függetlenül, írjon nyugodtan! Ha nem ijeszt meg egy bakonyi sátrazós kirándulás gondolata, és az állatszereteted túlmutat a kutya-macska pároson, akkor tutira lesz közös témánk ;)
Ki tudja... hátha épp itt... hátha épp Te... hátha épp Mi...
(178 cm, közepesen sportos testalkat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!