Az itt tobzódó egyedülálló férfiaktól kérdezem. Milyen társak lennétek? Csak őszintén! Hátha...
Kezdem a rosszal.
Az a baj, hogy féltékeny típus is vagyok. Bár ez őszintén engem is zavar, nem mindíg voltam ilyen, ez nálam kialakult. Mindíg próbálok rajta dolgozni, de többet vagyok szingli, mint kapcsolatban.
Szóval ilyen téren megértés és türelem kell hozzám. Az bevált módszer, hogy ha van valami bajom, akkor leülünk és átbeszéljük a dolgokat, ez sokat segít nekem a dolgokban.
Amúgy egy hűséges pasi vagyok, csak tartós kapcsolat érdekel, alkalmi nem. Szeretek poénkodni.
Bújós alkat vagyok.
Hirtelen, csak ennyi jut eszembe.
24/f
Szar, mikor pedig már elég lelki fröccsöt kaptam, hogy úton vagyok a változás felé.
Már végképp szar :'D
Néha ütni kell a fejem, hogy eszén legyek, hajlamos vagyok eltérni az eredetileg fontos dolgoktól, ilyen 7 évnyi kitérésre gondolok, cigi,letargia.
De már kifelé a gödörből :)
Jó kérdés. Mióta szakított a barátnőm velem én is elgondolkozom ezen.
Teljes odaadással kezeltem a kapcsolatot, mindig őt helyeztem magam elé, soha nem csaltam meg. De hát valamikor ez sem elég sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!