Vannak itt olyan férfiak, akiket nem zavar, ha a nő spirituális dolgokkal foglalkozik hivatásszerűen?
Ez a harmadik ilyen témájú kérdés az elmúlt fél órában.
Egyébként igen, vannak.
Engem nagyon is zavar.
Szerintem ez egy áltudományos dolog és más emberek megtévesztése a cél.
Odáig rendben van, ha valakinek fontos a belső békéje, de az, hogy úgynevezett spirituális dolgokat látunk bele, vagy azokat felül reprezentáljuk - nekem nem fér bele.
Rengeteg dolgot hallottam eddig és mindegyikről kiderült hogy ordas nagy kamu: auralátás (ami tudtommal már ki is ment a divatból), jóslás, biorezonancia és társai. Próbálnak e köré egyesek tudományos szavakat is hozzátenni, amivel inkább félremagyarázás, másfelől ettől még nem lesz tudományosan igazolt.
Mindettől függetlenül, amondó vagyok, hogy mindenki abban hisz, amiben akar, csak ezek a spirituális meg miegymás hívők, a másik emberre erőltetik rá, a saját dolgaikat, ami azért aggaszt, mert ez számomra már agresszió.
Ha meg, valaki üzletszerűen csinál valamit, azt is tegye, de teljesen más a meggyőzés, amivel az ügyfél is teljesen jól jár, más az, ha valaki kihasználja.
Engem el lehet vele üldözni egy életre. Az ilyen szektaszerű hablaty fszságok a kapudrogjai a skizofrén szerű állapotnak. Ha valakit nagyon bekebelez, akkor ember nincs, aki kiszedje a téveszmék közül az áldozatot.
Szal én úgy kerülöm az ilyen nőket, mint a pestist!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!