Ismerkedne valaki velem, egy 30 éves szűzzel?
További statok:
170cm
65kg
mérnök (BME)
400k nettó fizetés
5 millió megtakarítás
saját lakás
érdeklek valakit így, vagy szűzen kell meghalnom?
29 vagyok, a 400k-s mérnök fizetéstől mért kéne hasra esni?
maszekkal volt, hogy 700at kaszáltam egy hónapba, azt főállásba iskolai portás vagyok
❌ Kevés az a 400 barátom !
❌ NAGYON NAGYON KEVÉS !
Szerintem a probléma a 170 centivel és 65 kilóval kezdődik, és folytatódik emiatt egy önbizalomhiánnyal. Kicsit gyúrni kellene, hogy a 65 kilóból 80 legyen, az mindjárt egy férfiasabb kinézet lesz, amitől az önbizalmad is megnő, ennek eredményeképpen pedig a nők is vonzónak fognak találni. Aztán már extra pont, hogy van lakásod és megtakarításod, és nem a barátnődön akarnál élősködni.
Járj el edzésre, állítsd fel egy célt magadnak, és ahogy gyúrogatsz, a kedved is jobb lesz, a közérzeted is, főleg ha látod magadon a fejlődést. Arról nem is beszélve, hogy sok nő (talán férfi is) azért jár edzőterembe, hogy bepasizzon.
Mivel nem írtad, hogy férfi vagy nő vagy,
a fentiek egy férfira érvényesek, de akár nőkre is, csak akkor ne legyen a 65 kilóból 80, mert egy nőnél a 170 centihez az eléggé teltkarcsú lenne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!