Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Magányos 30 éves Budapesti...

Magányos 30 éves Budapesti srác vagyok. Valakinek lenne kedve ismerkedni?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 17. 17:55
 1/10 anonim válasza:
Ha csak barátkozni is jó akkor igen.
2022. ápr. 17. 18:10
 2/10 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de kb. az első szavaddal elvágtad magad alatt a fát. A nők nem magányos fickókat keresnek (még ha azt is állítják, hogy ők toleránsak, akkor is simán dobnának egy esetleg kevésbé jó, de népszerű kanért), a gyk-s csajok pedig még rosszabbak e tekintetben, még a legrosszabbul kinéző, legbesavanyodottabb gyk-s csaj is azt képzeli, hogy neki alanyi jogon jár Mr. Perfect. Szerintem próbálj inkább társaságot keresni, és ismerkedj élőben, jobban jársz.
2022. ápr. 17. 18:14
 3/10 anonim válasza:

A magányosokat nem kell így leszólni. Nagyon sok értékes ember van közöttuk. Barátkozni, beszélgetni is érdemes ,nemcsak másra gondolni veluk kapcsolatban.

Egy szintén magányos bpesti férfi

2022. ápr. 17. 18:52
 4/10 anonim válasza:
#3: Nem szóltam le senkit, tapasztalatból beszélek, egyébként én is magányos vagyok. De a kérdező a lehető legrosszabb helyre jött ismerkedni, ráadásul a nők többségének egyébként is csak a népszerű, menő gyerekekre kezd el viszketni a puncija...
2022. ápr. 17. 19:00
 5/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! És hol vannak a mai világban, a normális érték rendel rendelkező, normális rendes tisztességes lányok? Akik nem felszínesek, és nem haszonra, meg a külsőségekre mennek. Vagy ilyenek ma már nem is léteznek?
2022. ápr. 17. 19:14
 6/10 anonim válasza:
#5: Én is ezt kérdezem sokszor. Vagy jól elbújnak, vagy már van valakijük, vagy közbeszólnak más dolgok, mint pl. a távolság vagy a korkülönbség.
2022. ápr. 17. 19:24
 7/10 anonim válasza:
30 évesen sràcnak nevezed magad. Lányokat keresel. Itt nem a magányos szóval kaszálja el magát. Hanem ezzel. Ez csak egy tanácsot a legközelebbi kérdéshez.
2022. ápr. 17. 19:29
 8/10 anonim válasza:
#7: És miért ne kereshetne mondjuk 23-24 éves lányokat? Rájuk azért nehéz azt mondani, hogy nők... A srác szó használatán fenn lehet akadni, mondjuk ez is függhet attól is, hogy a kérdező hány évesnek érzi magát, illetve hogy hány évesnek néz ki.
2022. ápr. 17. 19:37
 9/10 anonim válasza:
Se lányok se nők nem keresnek 30 éves srácokat....ennyi a lényeg. De nem jött át akkor.
2022. ápr. 17. 19:39
 10/10 anonim válasza:

5/9 A kérdező kommentje:

"Vagy ilyenek ma már nem is léteznek?"

sosem léteztek

2022. ápr. 17. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!