Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szerintetek hátrány, ha...

Szerintetek hátrány, ha valaki fiatalabbnak néz ki a koránál?

Figyelt kérdés
Kezdem néha ezt gondolni, mert a saját korosztályom észre sem vesz. Általában 18-20 éves fiúk érdeklődését sikerül megnyerni, holott közelebb vagyok a 30-hoz már.

2022. ápr. 23. 00:51
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
Nyilván az más, tőlem is megkérdezték múlt héten videointerjún hogy tegeződhetünk-e.
2022. ápr. 23. 14:41
 22/26 anonim válasza:
A te korodban hátrány, de majd 35 fölött előny lesz hogy nem úgy nèzel ki, mint a veled egykorú lelakott egyedek. Ès ez mind a kèt nemre igaz.
2022. ápr. 23. 20:51
 23/26 anonim válasza:
#22: Ez nem feltétlenül igaz. 35 fölötti férfiként egyáltalán nem lettem népszerűbb a nők körében, pedig mindig is "jól tartottam magam". Viszont az tény, hogy pl. társkeresőkön többször is az elhízott és/vagy lepukkant nők lájkoltak.
2022. ápr. 24. 11:18
 24/26 anonim válasza:
16-os Válaszírónak! De vannak olyanok amikor bizony hátrány. Például ha egy dohány trafikba be mész dohány terméket venni, és mondjuk 16 évesnek néz az eladó, mikor mondjuk valójában már 21 éves vagy. Akkor már valójában hátrány. Mert ugye 18 év alatiakat nem szolgálhatnak ki a dohányboltos dohány termékkel. Hiába vagy hivatalosan 21 éves ha csak 16 évesnek nézel ki. Akkor már is hátrányban vagy. Mert ahhoz hogy valójában ki szolgájon a dohányboltos, akkor már igazolnod kell magad személyivel, És ez már hátrány. Illetve kinos.
2022. ápr. 24. 12:26
 25/26 anonim válasza:
Írj, ha ismerkednél 30 felett. :)
2022. ápr. 24. 18:30
 26/26 anonim válasza:

Később még nagyon fogsz neki örülni!

Én ugyan idén leszek 22, van, aki kistininek nézett, mert kerek "baba arcom" van. Ugyan kicsit zavar, de tudom, hogy a fiatalos külső majd később megtérül (hisz mindenki fiatalodni szeretne, ahogy idősödik...)

2022. máj. 19. 09:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!