Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szerintetek hátrány, ha...

Szerintetek hátrány, ha valaki fiatalabbnak néz ki a koránál?

Figyelt kérdés
Kezdem néha ezt gondolni, mert a saját korosztályom észre sem vesz. Általában 18-20 éves fiúk érdeklődését sikerül megnyerni, holott közelebb vagyok a 30-hoz már.

2022. ápr. 23. 00:51
1 2 3
 11/26 anonim válasza:

Az élet összességét nézve előny.

Csak nagyon szűk területek azok, ahol hátrányt jelent a fiatalos kinézet.

2022. ápr. 23. 09:35
 12/26 anonim válasza:

Velem is ez van, mindenki 20-23-nak tippel, pedig 28 vagyok. Minap még a személyimet is elkérték a boltban. Azért ez már elég gáz volt, én hátrányként élem ezt meg, de mindenki azt mondja, hogy később ez még előny lesz.

F

2022. ápr. 23. 09:56
 13/26 anonim válasza:
Férfiként azt tapasztalom, hogy hátrány. Volt, hogy érdeklődtek irántam lányok, aztán amikor megtudták, hogy egy tízessel idősebb vagyok, mint amennyinek kinézek, akkor lelohadt a lelkesedésük. Hány éves vagy egyébként?
2022. ápr. 23. 11:17
 14/26 anonim válasza:
Szerintem előny. Engem 24 évesen 16-nak néztek, elkérték a személyimet mindenhol. Most 40 vagyok, de még mindig 25-nek szoktak nézni.
2022. ápr. 23. 12:44
 15/26 anonim válasza:
Én jelenleg 45 éves férfi vagyok. Most már sokan öregebnek néznek a koromnál. De fiatalabban. 20 - 25 éves korábban. Meg jóval fiatalabbnak néztek. Sőt volt egy eset, amikor az utcán egy 70 év körüli bácsi meg állított és meg kérdezte tőlem hogy mennyi idős vagyok. Én meg vissza kérdeztem az idős bácsitól hogy szerinte menyinek nézek ki? A bácsi 20 évesnek tippelt. De valójában ekkor már 27 éves voltam. Az idős bácsika nem akarta el hinni így meg mutattam neki a személyimet. Aztán meg mérgesen elfordult és tovább ment. Szóval igen fiatalabb koromban sokkal fitalabbnak néztek engem is.
2022. ápr. 23. 12:48
 16/26 anonim válasza:
Hatranynak semmiképp nem neveznem. Neked lehet kicsit kellemetlen, hogy a kisfiuk hajtanak rád. 31f
2022. ápr. 23. 13:18
 17/26 anonim válasza:
Én 33 éves nő vagyok, 24-25-nek szoktak nézni. Élből letegez mindenki, hivatalban is, amit nem nagyon szoktam szeretni, nem szeretem elsőre a túlzott bizalmaskodást. Engem zavar hogy fiatalabbnak néznek.
2022. ápr. 23. 13:48
 18/26 anonim válasza:

#17-es, manapság szerintem ha nem nézel ki nyugdíjasnak, akkor nem sokan fognak magázódni, szóval ez nem a kinézetedhez kapcsolódik. Illetve a tegeződésnek (manapság) nincs köze a bizalmaskodáshoz.

Nálunk melóhelyen amúgy a nyugdíjközeli nénikkel is tegeződni kell belső szabályzat alapján.

2022. ápr. 23. 14:07
 19/26 anonim válasza:

Dehogynem, egyetemen megvan a magázódás oda-vissza.

Én nem szívesen tegeződöm olyannal akit először láttam és idősebb tőlem. Fordítva se szeretem....

2022. ápr. 23. 14:29
 20/26 anonim válasza:
Egyetemen mondjuk nálunk is volt magázódás, de amióta végeztem, azóta sehol sem láttam senkit magázódni. Az állásinterjúkon formalitásból az első kérdés mindig az szokott lenni, hogy "ugye tegeződhetünk?". Senki sem akar fölöslegesen körülményeskedni.
2022. ápr. 23. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!