Előny vagy hátrány, ha az örökbefogadó házaspár fiatalabb?
Egyáltalán mi az átlagéletkor az örökbefogadó pároknál? Mivel gondolom sokan, amíg csak van esély, reprodukciós eljárásokra járnak, 40-hez közeli és fölötti párokat tippelek átlagban.
Nem tekintenek úgy a fiatalokra, hogy ezek mit akarnak még?
28N
Örökbefogadásnál a felső korhatár:
Örökbefogadott + 50 év
Fiatalabb esetén szerintem kimondottan előny, hogy nem nagypapának/nagymamának nézik az örökbefogadókat.
Szia
Jól tudod 45 év a max korkülönbség. :)
Mi 27 év 29 évesen vágtunk bele, mindenki azt mondta szemtelenül fiatalok vagyunk és kapkodni fognak értünk, mert ritka az ennyire fiatal pár. Most 3 éve várunk és még mindig nem kaptunk telefont sajnos. Viszont azt látom, hogy egyre hamarabb rádöbbennek a párok az örökbefogadás lehetőségére, szóval most szerintem ez se nem előny, se nem hátrány. :) Kezdjetek bele mihamarabb, mert sokat kell várni. :) Írj rám, ha gondolod :)
Már beszéltem a TEGYESZ-szel, hogy kérjek időpontot, de sajnos idénre már nem is kapunk.
Mindenképp belevágunk, ez már eldőlt. :) Engem az 5-6 év várakozás sem csüggeszt el, mivel egyszer biztos sorra kerülünk, amíg spontán próbálkozással és lombikkal soha semmi garancia nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!