Lokerby kérdése:
Lenne kedve idősebb hölgynek laza de tartós kapcsolathoz? Veszprém-Ajka-Sopron vonalon 50F
Figyelt kérdés
2022. márc. 20. 10:02
1/6 anonim válasza:
És minden magallonal leszallsz? Sopronban már jó fáradt leszel! 😂😂
2022. márc. 20. 10:10
2/6 anonim válasza:
Tini (kategória) idősebb hölgyek? Az milyen?
2022. márc. 20. 10:10
3/6 anonim válasza:
Csak jelzem, ez TINI kategória.. Az 50 korosztálynak nem itt van a helye. Sose értem ilyen idősek miért nézegetik egyáltalán a tini kérdéseket, főleg hogy miért írnak ők bele..
Egy tizenéves lányt majd pont egy 50es érdekli nem? Istenem, veszélyes ami megy, nem kellene 50es korú embereknek tizenéves kislányokat betalálni..
2022. márc. 20. 10:11
4/6 anonim válasza:
3. Idősebb hölgyet keres. Nem tini idős nőket.
2022. márc. 20. 10:13
5/6 anonim válasza:
Biztos elnézte a kategóriát.
2022. márc. 20. 10:19
6/6 anonim válasza:
Sziasztok
Én néha az ajkai állomáson szoktam várakozni hölgyekre de mindegyik elmegy mellettem sajnos.
2022. márc. 21. 06:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!