Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok, melyikőtök tudná...

Lányok, melyikőtök tudná elképzelni az életét a Bakony lankái közt egy 31 éves férfival? :)

Figyelt kérdés

31 éves, sportos alkat vagyok. Komoly,igényes, konzervatív, de (mások szerint is) vicces egyben. Szabadidőmben sportolok, gitározok, a szabadban ténykedek.

Az volt az álmom hogy vidékre költözhessek, a természet közelébe. Szerencsésnek mondhatom magam ,mert ez sikerült is. Jelenleg egy Zirc melletti kis faluban élek egyedül, Veszprémbe járok dolgozni.

Érett gondolkodású, családban gondolkodó lánnyal ismerkednék, aki hasonló helyen eltudja képzelni az életét. Legyen átlagos alkatú, igényes, nőies, nagyjából 23 és 33 közötti.

2020. jún. 25. 21:12
 1/5 anonim válasza:
Ez elék silány jellemzés. Pl lemaradtak a rossz tulajdobságok a pozitív dolgokhoz meg kb mindenki ezeket írja.
2020. jún. 25. 21:51
 2/5 anonim válasza:
Elképzelni mindent el tudok képzelni, mert elég erős a vizuális képzelőerőm.. 😆
2020. jún. 25. 22:10
 3/5 A kérdező kommentje:
Ha valakinek szimpatikusak a leírtak elsőre, privátban kérhet képet ;)
2020. jún. 25. 22:28
 4/5 anonim válasza:
Hát, elég szimpi vagy. Bár, én csak 21 vagyok. :)
2020. jún. 25. 22:54
 5/5 anonim válasza:
Mit jelent hogy konzervatív?
2020. jún. 30. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!