32 évesen nem lányt, nőt keresel.
Ebben a korban így ismerkedni, h videójátékosként írod le, mint legfőbb jellemzője, hát ha neked nem érthető akkor hagyjuk
#6: mert ha horror regényeket írtam volna, vagy akciófilmeket, mivel lenne jobb? :) Vagy ha azt mondom, rendes nőt, azzal is mivel lenne jobb? :)
Szerintem akkor tud elkezdődni egy ismerkedés, ha egyáltalán van közös téma.
Sokkal, így tizenévesen se csajozik az ember, mert egy otthonülő kockának tartják, baromira senkinek nem kell egy gyerek, akit etethet stb. Plusz 25 felett kevesen játszanak.
De a te dolgod.
#8: na akkor egy kis statisztika, mert úgy látom, nem vagy elég tájékozott a témában:
Az USA-ban a nők 45%-a játszik. Az összes játékos 30%-a 18 és 35 év közötti nő. És ez csak az USA.
Szerintem nem csak az otthonülő gyerekek játszanak 2022-ben videojátékokkal. Már rég nem az igénytelen emberek szórakozása. Vagy te jobbnak tartod a filmeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!