Az miért van, hogy ha beszélgetek itt valakivel, előbb utóbb eltűnik szó nélkül?
Többször is volt már, hogy beszélgettem itt lányokkal.
Egyáltalán nem voltak unalmas beszélgetések, de mindig az volt a vége, hogy szótlanul eltűntek és nem válaszoltak az üzenetemre.
Ezt miért csinálják itt ennyien?
Egyébként pedig kapja be a f@szomat az ilyen 😃😁
Sok ilyen van sajnos.
Ezek sportot űznek ebből, mert azt hiszik pasi annyi van mint viz csepp a tengerben, de rá fognak jönni hogy igazán rendes pasik nem teremnek minden bokorban.
Sajna pasiknál is sok a getymó. Hehe
#3 de miért keresne feltétlent párt egy lány aki beszélgetni mer egy ellenkező neművel? Vagy nem tudom ez a jó pasi rossz pasi dolog mit számít. Attól hogy valaki nem szimpi kapcsolatra, még barátnak jó lehet, de még így sem kötelezhet senki hogy kapcsolatban legyél valakivel akivel nem akarsz valami miatt.
Én szoktam itt beszélgetni, de van párom. Volt már hogy faképnél hagytam embereket, mert jött egy depisebb hullámom és befordultam. Ilyenkor nincs kedvem kommunikálni, de magyarázkodni sem.
Mert ilyenek az emberek valójában!
Arc és bármiféle felismerhetőség nélkül mutatkozik meg a valós énjük.
Nagy önimádó egó, gyarlóság, közömbösség.
Én ezért tartom többre eme fajtól az állatokat, növényeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!