Hiiihiihhaaa ti írkaltok ide hülyeséget 😂 mint az oviba " ha te így nézel ki" " jajj csúnya vagy" én legalább bevallottam veletek ellentétbe. De persze ennek a csúnya lánynak azért akadnak helyes udvarlói hihhahha . Komolyan ez a szintetek?
Téma lezárva úristen gyök 2 agyszint...
Anonim nagyon tudod hogy nézek ki 😂😂😂 ettől dagad a mellettek mert egy anonim oldalon megmondjátok valakinek a frankót h mennyire csúnya meg offolgatjátok? Pffff 😂😂😂 de menők vagytok.
Életetek sincs mert annál jobb dolgotok nincs h napok óta ide fröcsögtök 😂 nem tudom ilyenkor ki a szánalmas.
Ezer meg egy ember ír ki ilyen kérdést, mert van egy ideálja de nektek ez a poént h oltogatjátok a másikat 😂
Kicsit lehetne magatokba nézni szerintem mert sajnálatos módon nekem van igazam akár tetszik akár nem.
Itt gykn mindenki full jól néz ki jól keres, nem depressziós, mindene megvan, tökéletes mindenki :)))) ezen kéne kicsit gondolkozni.
Itt élitek ki a frusztrációitokat mert egy senkik vagytok hogy ide kell napok óta írkálni 😂😂😂😂😂
❤️ KÉRDEZŐ ! ====> 🇪🇸Hola señorita🇪🇸 levél író vagyok !
❤️ Sajnálom, hogy törölted magad :/
❤️ És szomorúnak tartom, hogy nem tudtad értelmezni a levelem, elszomorított..nagyon😥
❤️ Ha visszaregisztráltál, írj rám ! De úgy ahogy én írtam rád ! Úgy tudni fogom, hogy te vagy az !
"Itt gykn mindenki full jól néz ki jól keres, nem depressziós, mindene megvan, tökéletes mindenki :)))) ezen kéne kicsit gondolkozni"
Kivéve te 😂
🇪🇸 Hola señorita 🇪🇸
❤️ Igen, valóban !
❤️ Nagyon úgy nézz ki :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!