Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért törölnek Tinderen, ha...

Miért törölnek Tinderen, ha pár napig nem írok vissza?

Figyelt kérdés
Letöltöttem a Tindert valamelyik este, használtam is, lettek matchek, másnapra többen is írtak. Voltak aranyos fiúk, akik hosszabb, egyedibb üzenetet küldtek, nekik én is korrekt választ szerettem volna írni, a munkahelyi nyüzsgésben viszont erre nem volt időm, ezért vártam vele munka utánig, akkor viszont közbejött egy sürgősebb intéznivaló, így csak az azt követő napon, szintén munka után volt időm megnyitni az appot. És akkor láttam, hogy eltűntek az üzenetek. :D Ti azonnal szoktatok válaszolni? Vagy ilyenkor, ha nincs időtök, visszaírtok, hogy "bocsi, később tudok válaszolni"? Mert ez is eszembe jutott, de olyan idétlennek éreztem... És nem számítottam rá, hogy ennyire türelmetlenek az emberek. :)

2022. febr. 3. 20:37
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
Igen, van egy olyan tapasztalatom hogy aki rövid időn belül nem válaszol az nem is fog soha
2022. febr. 4. 18:08
 22/27 anonim válasza:
a 90% addig sem jut el hogy visszaköszönjön egy helót..
2022. febr. 4. 19:10
 23/27 anonim válasza:
#22 így van
2022. febr. 4. 19:33
 24/27 anonim válasza:
Az ilyeneket ne is bánd, hogyha törölnek. Elvárják, hogy visszaírj azonnal, nincs életük és/vagy elmebetegek. Örülj, hogy ezektől megszabadultál.
2022. febr. 5. 15:39
 25/27 anonim válasza:

Nincs baj, ha nem tud visszaírni 1 hónapon belül egy "helló"-t. De akkor élje tovább az elfoglalt életét pár nélkül, mert a kapcsolathoz kell az együtt töltött minőségi idő is (nem feltétlen mennyiségi).

2022. febr. 5. 15:51
 26/27 anonim válasza:
#25 Kérlek mutass rá, hogy ki és hol írt egy hónapot, te szerencsétlen. Tudod, van, akinek van élete párkapcsolaton kívül is, és nem a másikra akaszkodik rá.
2022. febr. 5. 15:56
 27/27 anonim válasza:

A jellemzőbb az, ha valaki nem ír vissza viszonylag gyorsan (mondjuk másnapig), akkor már nem is nagyon teszi majd később sem. A többedik ilyennél előfordul, hogy hamar kukázza az ember a csendeskéket, hogy ne kelljen soká nézegetni azt, hogy hiába tettem bele láthatóan időt, energiát, érdeklődést és gondolatot abba az üzenetbe, nem keltettem fel annyira sem az érdeklődést, hogy egy "láttam"-ot visszaírjon. Ez eleinte volt nekem zavaró igazán, amikor még a kelleténél többet képzeltem bele egy-egy match-be.

Később ez elmúlt, viszont utána már azért is töröltem az inaktív kapcsolatokat, hogy "rendet" tartsak, mert sokkal könnyebb volt átlátni, illeve volt egy olyan halvány érzésem, hogy előfizetés nélkül mintha valami limitáció-szerűség is lenne a rendszerben. A "tisztogatás" után úgy tűnt, hogy addig megdobta az algoritmus az ajánlást, míg az újakkal el nem értem egy bizonyos match darabszámot, utána mmegint csendes időszak következett.

Tehát ez is lehet egy ok.

De ami ennél fontosabb tán, hogy volt azért olyan, hogy a duzzogás meg a rideg számítás sem volt annyira fontos, mint amennyire kíváncsi voltam valakire, aki nem válaszolt, s bizony ráírtam pár nap múlva újra. Csak jelezve, hogy ha éppen úgy adódik, hát változatlanul szívesen megismerném. Másodszor válszolt, egy ideje már együtt vagyunk.

2022. febr. 5. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!