Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért törölnek Tinderen, ha...

Miért törölnek Tinderen, ha pár napig nem írok vissza?

Figyelt kérdés
Letöltöttem a Tindert valamelyik este, használtam is, lettek matchek, másnapra többen is írtak. Voltak aranyos fiúk, akik hosszabb, egyedibb üzenetet küldtek, nekik én is korrekt választ szerettem volna írni, a munkahelyi nyüzsgésben viszont erre nem volt időm, ezért vártam vele munka utánig, akkor viszont közbejött egy sürgősebb intéznivaló, így csak az azt követő napon, szintén munka után volt időm megnyitni az appot. És akkor láttam, hogy eltűntek az üzenetek. :D Ti azonnal szoktatok válaszolni? Vagy ilyenkor, ha nincs időtök, visszaírtok, hogy "bocsi, később tudok válaszolni"? Mert ez is eszembe jutott, de olyan idétlennek éreztem... És nem számítottam rá, hogy ennyire türelmetlenek az emberek. :)

2022. febr. 3. 20:37
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
Mellesleg akinek nincs ideje ismerkedni, miért is akar kapcsolatot? Akkor az illetőre se tud időt szakítani. De tudom…én gondolom rosszul.
2022. febr. 3. 22:34
 12/27 anonim válasza:
De kérdező, akkor miért nem írsz vissza annyit, hogy "kösz, hogy írtál, szimpi vagy, de sajnos most nincs időm, pár nap múlva írok többet, addig türelmet kérek"?
2022. febr. 3. 22:35
 13/27 A kérdező kommentje:
Nem hittem, hogy "szorít az idő". Aki csak köszönt vagy rövid kérdést tett fel, annak gyorsabban tudtam válaszolni. De aki a profilom alapján kérdezgetett, vagy érdekes témát dobott fel, annak szerettem volna én is egy átgondolt, szépen megfogalmazott üzenetet küldeni. És tényleg az említett két nap volt a "rekord", amíg nem reagáltam, amit szerintem ki lehetett volna bírni törlés nélkül.
2022. febr. 3. 23:36
 14/27 anonim válasza:

Nem feltétlen a két nappal van gond, mert természetesen előfordulhat, hogy pl vidéken vagy a csaladdal és nem a mobilodat fogod nyomkodni.

De ha biztosra akarsz menni és szépet írtak neked, szimpatikusnak találod a férfit, akkor írj legalább annyit csak, hogy 1-2 napon belül válaszolok. És akkor nem kell kétségek között maradnia az illetőnek, hogy most megkaptad-e az üzenetet vagy csak a tinder szorakozik. Nem beszélve arról, hogy ott az appon egyébként is rengeteg a fals felhasználó, akik a csuda tudja hogy miért is vannak fent.

29/F

2022. febr. 3. 23:41
 15/27 Noren1989 válasza:

#10essel kell egyetértsek. Ha nincs megnézni sem időd az üziket,akkor te nem ismerkedni akarsz, max némi figyelmet, időnként.

Ezzel persze semmi gond, csak kezeljük helyén a dolgokat.

2022. febr. 4. 07:44
 16/27 anonim válasza:
Azt nem sikerült megértenetek hogy ez egy egyszeri alkalom volt hogy 2 napig semmi ideje nem volt szegénynek, nem állandó állapot. Persze néha megeshet, de kivel nem esik meg ilyen?
2022. febr. 4. 07:48
 17/27 anonim válasza:

Lehet…

De én sem azért vagyok ott hogy a matcheket gyűjtsem csak.

2022. febr. 4. 07:53
 18/27 anonim válasza:
De tényleg miért vagy fenn ha nincs rá időd?
2022. febr. 4. 10:33
 19/27 anonim válasza:
Én sok csajjal szoktam matchelni, de aztán fele sem ír vissza. Ezért ha valaki 3 nap után nem ír azt törölni szoktam, szelektálok.
2022. febr. 4. 15:38
 20/27 anonim válasza:
Én 24 órát adok ilyen esetben. ha valaki 24 óra alatt nem tud visszaírni egy mondatot sem, az minek van fenn? az ilyet jelentem is, nem csak törlöm.
2022. febr. 4. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!