Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hol és hogyan tudnék a lenti...

Hol és hogyan tudnék a lenti cikkekben szereplő - hatalmas mellű lánnyal komoly kapcsolat céljából megismerkedni? 24/F

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Szóval én az óriási melleket szeretem. Teljesen tisztában vagyok vele, hogy puhák és lógnak és nehezek. De ezek miatt is imádom őket! Csak és kizárólag a természetes melleket szeretem. Azzal is tisztában vagyok, hogy 1 vékony lánynak nincsenek ilyen mellei. De nem baj! Hol és hogyan ismerkedjek ilyen extrémen nagy természetes mellű lánnyal komoly kapcsolat céljából? Csak tőlem fiatalabb lány érdekel.

2022. jan. 30. 14:13
1 2 3
 11/30 anonim válasza:
Ezekkel bajosan! Nagyobb az esélyed ha itthonit keresel! Pl: Krausz Klaudia a Facebookon!
2022. jan. 30. 16:54
 12/30 A kérdező kommentje:
Van itt olyan aki nem ért félre? Ember KOMOLY KAPCSOLATOT KERESEK!!! Ebből adódik, hogy a lakóhelyemen, vagy maximum pár km-es távolságra!!! -.-
2022. jan. 30. 17:00
 13/30 anonim válasza:

#10! Igazad van!

A lakóhelyén keresne ilyen hölgyet, csak azt nem írta meg, hogy hol lakik!

2022. jan. 30. 17:13
 14/30 A kérdező kommentje:
Északkeleten lakok 1 városban, ennyit elárulok, többet nem.
2022. jan. 30. 17:55
 15/30 anonim válasza:
Undorító a nőkhöz való hozzáállásod
2022. jan. 30. 18:19
 16/30 anonim válasza:
Hatalmas mellű nők (szilikonozott cici kizárva), teljes gőzzel előre, irány északkelet! :)
2022. jan. 30. 18:27
 17/30 A kérdező kommentje:
Betegek...
2022. jan. 30. 18:52
 18/30 anonim válasza:

Szigorúan a kérdésre válaszolva:moszkvában. És oroszul...valaszeg jól beszél angolul de ha a saját nyelvén szolitodmeg az mindig nyerő.

Amugy ha csóro magyar vagy akkor semmi esélyed,ha kőgazdag magyar vagy akkor sem.

A másik lány:neve alapján olyan helyen ahol angolul beszélnek.

De őt nem akarod,pont nem az amit szeretnél.

2022. jan. 30. 19:42
 19/30 A kérdező kommentje:
Fogjátok már fel, hogy nem a cikkben szereplő lányokkal akarok ismerkedni, hanem OLYAN MELLŰEKKEL, mint akik a cikkben szerepelnek... ettől szájbarágósabban már nem tudom leírni ti értetlenek...
2022. jan. 30. 20:26
 20/30 anonim válasza:
Egy széparcú nagymellű lány válogathat rengeteg helyes, izmos, gazdag pasi között. Te mit tudsz letenni az asztalra, ami miatt egy ilyen lány csak egy pillantást is vetne irányodba?
2022. jan. 31. 04:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!