Hol és hogyan tudnék a lenti cikkekben szereplő - hatalmas mellű lánnyal komoly kapcsolat céljából megismerkedni? 24/F
Szóval én az óriási melleket szeretem. Teljesen tisztában vagyok vele, hogy puhák és lógnak és nehezek. De ezek miatt is imádom őket! Csak és kizárólag a természetes melleket szeretem. Azzal is tisztában vagyok, hogy 1 vékony lánynak nincsenek ilyen mellei. De nem baj! Hol és hogyan ismerkedjek ilyen extrémen nagy természetes mellű lánnyal komoly kapcsolat céljából? Csak tőlem fiatalabb lány érdekel.
Egy újabb phasz aki azt hiszi ez a retusált test a valóság....
Ember! Azt sem tudod miről beszélsz! Pont mint aki szűz lányra vágyik úgy mintha az lenne a főnyeremény! Szégyen...
"....tervezi, hogy újra kés alá fekszik." Vagyis implantátum révén ilyen hatalmasak. Jó reggelt kívánok! Ilyen formájú természetes nagy mellek nem léteznek.
Nem a nagy mellei miatt akar ilyen nővel ismerkedni, de kizárólag ilyennel akar ismerkedni...vicces.
Nem a csöcse miatt akarsz vele megismerkedni, de nem hátrány. :D szép
Mit tudsz azért nyújtani, hogy egy ilyen magy mellű nő téged akarjon? 20+os farok? Modell arc? Izmos vagy?
Elvárás van, a nő legyen szexi és nagy csöcsü, de a többi n fontos. Wtf
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!