Hol és hogyan tudnék megismerkedni az ideálommal komoly párkapcsolat céljából? Egyebek lent. 24/F
Te valami lábfétises/látens biszex vagy megint?
Javaslom, érdeklődj a legközelebbi zsinagógánál!
Írhatsz ha akarsz, bár sok mindennek nem felelek meg ebből.
23/L
Rám ez mind illeszkedik csak van a lábam között valami.
De nem számolom fel extrának.
Tudod, van néhány dolog ami passzol, van néhány, ami nem. De én akármennyire is túlsúlyos vagyok, akármennyire is zsírosodik néha a hajam, narancsbőröm van, akármennyire nem sminkelek, ritkán szőrtelenítek, stb, mégis imádom nőnek érezni magam. Szeretek a bőrömben lenni, szeretem azt érezni, hogy igenis egy dögös csaj vagyok, viszont valahogy a te írásod olvastam, a te esetedben nem ez jött le nekem.
Én szeretem szexinek érezni magam a párom mellett, szeretek szép ruhákban járni, szeretek néhanapján felvenni egy magassarkút, egy fülbevalót, mert így érzem jól magam, hogyha néha igenis azt tudom mondani, hogy "Igen csajszi, szuperül nézel ki". És most éppen nincs párom, de attól még ugyanúgy foglalkozom magammal, mert ez is hozzátartozik. Néha jól esik lustálkodni, kihagyni a fésülködést itthon, pizsamában lenni egész nap, de ugyanúgy jó néha kicsípni magam.
Bár nem a 4-es vagyok, de szeretném idézni a 4-es írásából azt a lényeget, ami neked szerintem nem ment át kérdező:
"És most éppen nincs párom, de attól még ugyanúgy foglalkozom magammal, mert ez is hozzátartozik"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!