Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Anime,manga,japán kedvelő...

Anime,manga,japán kedvelő nőként, hol tudnék hozzám hasonló anime,manga,japán kedvelő férfit találni társkapcsolathoz?

Figyelt kérdés
Anime néző, manga olvasó, japán zene/film/sorozat/művészet kedvelő nőként, hol tudnék hozzám hasonló férfit találni? Társkeresőkön probáltam ott leírtam hozzám hasonló férfival jönnék össze. De ott férfiak szexkapcsolatott akarnak. Hol tudnék ilyen férfival ismerkedni, késöbb össze jönni vele? Valaki ötlet?

2022. jan. 29. 19:28
1 2
 11/15 anonim válasza:

# 10 én 9 vagyok

Nem. Nem láttam még. Több százat megnéztem, de az ergo proxy-t még nem. Annó olyan sötétnek tűnt a rajzolása. Valamiért kihagytam. Úgy tippelem a psycho-pass-hoz lehet talán hasonló (azt láttam).

Azért köszi a tippet. Majd lehet ránézek így hogy nekem ajánlottad ;)

Amúgy ma találtam egy újabb jó szezonálist (Shikkakumon no Saikyou Kenja) szóval boldog vagyok :D

2022. jan. 30. 16:32
 12/15 VincentLaw válasza:
Igen elég sötét az atmoszférája, én pont ezért szeretem. Viszont amilyen életutat felvázoltál, lehet vele azonosulni, pláne, hogy megemlítetted a csajozással fellépő problémákat is. Nem fog megoldást nyújtani ez ügyben, csak egy reményt, ha úgy értelmezed. Meg máshogy is lehet, éppen ki mit tud beleprojektálni a saját életéből. A poén, hogy ma is aktuális a felvetett dilemmákkal kapcsolatban. A nickem is onnan van.
2022. jan. 30. 23:58
 13/15 anonim válasza:
Mondocon. Szerintem legjobb hely erre. Egy nagyon menő cosplayt kicsapsz, amiben jól is nézel ki, aztán hajrá!
2022. jan. 31. 07:46
 14/15 anonim válasza:
Ez valóban jó ötlet 13, viszont ha valaki már középkorú 30-35 akkor nem biztos hogy beválik...
2022. jan. 31. 12:00
 15/15 Hintalow válasza:

Hát nehèz eset, úgy 30-on felül azèrt már nagyon kicsi halmaz az ilyenek iránt èrdeklődő, egyedülálló, (ès bocs hogy ezt ìrom de muszáj: normális) emberek köre.

Èn 37 èves fèrfikènt azt látom, hogy a tágabb ismerettsègi körömben ahogy idősödtünk, nem igazán maradt ilyen èrdeklődès rajtam kìvül.

Mondjuk èn párkapcsolatban nem kerestem soha ilyen kompatibilitást, főleg, hogy az anime csak egy a kocka hobbijaim közül :)

Esetleg animèvel foglalkozó facebook csoportokat tudok ajánlani, benne vagyok 1-2-ben ès azèrt szoktak idősebbek is lenni. A mindenfèle animès rendezvènyek szerintem sem nyerő ötlet, azèrt a 30/35 körüli korosztály, mèg ha èrdekli is a tèma, nem fog ilyenekre járkálni.

2022. jan. 31. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!