Anime,manga,japán kedvelő nőként, hol tudnék hozzám hasonló anime,manga,japán kedvelő férfit találni társkapcsolathoz?
# 10 én 9 vagyok
Nem. Nem láttam még. Több százat megnéztem, de az ergo proxy-t még nem. Annó olyan sötétnek tűnt a rajzolása. Valamiért kihagytam. Úgy tippelem a psycho-pass-hoz lehet talán hasonló (azt láttam).
Azért köszi a tippet. Majd lehet ránézek így hogy nekem ajánlottad ;)
Amúgy ma találtam egy újabb jó szezonálist (Shikkakumon no Saikyou Kenja) szóval boldog vagyok :D
Hát nehèz eset, úgy 30-on felül azèrt már nagyon kicsi halmaz az ilyenek iránt èrdeklődő, egyedülálló, (ès bocs hogy ezt ìrom de muszáj: normális) emberek köre.
Èn 37 èves fèrfikènt azt látom, hogy a tágabb ismerettsègi körömben ahogy idősödtünk, nem igazán maradt ilyen èrdeklődès rajtam kìvül.
Mondjuk èn párkapcsolatban nem kerestem soha ilyen kompatibilitást, főleg, hogy az anime csak egy a kocka hobbijaim közül :)
Esetleg animèvel foglalkozó facebook csoportokat tudok ajánlani, benne vagyok 1-2-ben ès azèrt szoktak idősebbek is lenni. A mindenfèle animès rendezvènyek szerintem sem nyerő ötlet, azèrt a 30/35 körüli korosztály, mèg ha èrdekli is a tèma, nem fog ilyenekre járkálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!