Anime,manga,japán kedvelő nőként, hol tudnék hozzám hasonló anime,manga,japán kedvelő férfit találni társkapcsolathoz?
Kitalált kérdés, ha valóban ezeket kedvelnéd, magadtól is tudnád.
Szerintem egyik faszi abból a 2-3-ból írta ezt a kérdést is, akik felelősek az itteni baromságok 80-90%-ért.
Pff, aki igazán szereti az animéket, az nem is jár emberek közé. :DD
A kérdésre nem tudom a választ, de próbáld meg írj ki egy hasonlót az ismerkedés, vagy az animés témakörben is.
Egyébként én nagy animés vagyok gyerekkorom óta, csak nekem félresiklott az életem (így már nem keresek párkapcsolatokat sem). Sajnos akárhogy próbálkoztam nem találtam meg fiatalon a célt az életemben, és az akaraterőt önmagamban, így aztán maguk alá temettek a drogok. Már feladtam a harcot, és bőven elég ha én menetelek a szakadék felé. Aki közel kerül hozzám annak csak szenvedést okozhatok. Így jobb ha egyedül maradok.
Azért elszívok egy cigit, és megnézem az arifureta következő részét 😃
Szeretek belemerülni az animés álomvilágokba, mert nekem ez jelenti a fő kikapcsolódást ebből a világból.
Ajánlom az Ergo Proxy-t.
Habár már biztos láttad, ha nagy animés vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!