Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lehet itt társat keresni?

Lehet itt társat keresni?

Figyelt kérdés
Új vagyok és látom van ilyen kategória, hogy társkeresés. Talált már valaki társat a gyakori kérdéseken? Lehet városonként is keresni?
2022. jan. 25. 22:29
1 2
 11/13 anonim válasza:

Srácként leírom a tapasztalatomat.

Simán lehet innen párt szerezni, meg minden, csak legyél önmagad. Ha értelmes, kedves vagy, azt mindenhol értékelik.

Nekem volt már innen randim (ahol kb már össze is jöhettünk volna, én "szakítottam"), meg többször is kialakult legsoká pár hónapig innen ismertségem. Illetve több lány is volt, akik randira jöttek volna velem, de nekem nem jöttek be, csak barátilag.

Szóval nem lehetetlen, de egy tanács, ne éld bele magad, ha írogatsz, mert lehet beválik, amire gondolsz, lehet, hogy nagy csalódás lesz. Csak légy laza és önmagad, sok sikert 😁

2022. jan. 27. 11:27
 12/13 anonim válasza:

Persze, ismerkedni bárhol lehet, így itt is. Nekem párkapcsolat, és alkalmi szex is sikerült már innen pár éve, pedig nem is kerestem kifejezetten, meg akkor még nem is volt ez az ismerkedés-társkeresés kategória itt. Azt azért nem mondom, hogy érdemes csak erre a platformra alapozni, de ártani biztosan nem fog, ha itt is próbálkozol.

A 7. és a 11. válaszolóval maximálisan egyetértek, az ő tanácsaikat, tapasztalataikat érdemes megfogadnod.

2022. jan. 27. 16:18
 13/13 anonim válasza:
Nem lehetetlen, fiukent nehezebb. Egyszer írtam ki ismerkedős kérdést, nyilván írtam is magamról, hogy felkeltsem mások érdeklődését. Kb 5 lány írt privátot, nyilván egy lány legalább 20 levelet kapott volna. Közülük egyel randiztam, többiekkel már nem is emlékszem mi lett. De nem volt élőben szimpi a csaj. Ettől függetlenül nem lehetetlen. Aki írni fog neked, az legalább biztos hogy érdeklődik irántad, ha átmenetek pl messnegrre vagy instára már biztos hogy még is tartottad az érdeklődését. Amit sokkal nehezebb
2022. jan. 27. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!