Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Hol tudnék levelező társat...

Hol tudnék levelező társat keresni?

Figyelt kérdés
2020. aug. 23. 00:07
 1/8 anonim válasza:
Ha csak netes levelezés a cél, slowly. Ha hosszútávú barátság, ne keress tovább, itt vagyok.
2020. aug. 23. 00:20
 2/8 anonim válasza:
Magyarul vagy valamilyen idegen nyelven?
2020. aug. 23. 00:23
 3/8 anonim válasza:

Me!Me!Me!

De előbb írjál cover letter-t, mert olyan sok penfriendem van, hogy meg kell válogatnom kire szánom a precious timeomat!

Szeretettel várom jelentkezésed!

ILY

2020. aug. 23. 00:27
 4/8 anonim válasza:
Én benne lennék a levelezésben, szóval akár nekem is írhatsz!
2020. aug. 23. 02:57
 5/8 anonim válasza:
Velem levelezhetsz.
2020. aug. 23. 06:56
 6/8 anonim válasza:

Én moly-on találtam az egyik levelezőtársamat. Ajánlom, hogy ott próbálj meg keresgélni, mert szokott lenni leírása is mindenkinek.

BTW, ha komolyabb témában leveleznél (ergo túl a "mizu" és "ma mostam, főztem és kimerültem" kategórián), akkor én is vevő vagyok rá, de tőlem mindenképp hosszú, hosszú levelekre számíts, és én is elvárom ezt a te irányodba.

2020. aug. 23. 10:52
 7/8 A kérdező kommentje:
Vagy is nekem mindegy milyen levelezős társ csak aztán végül barátság süljön ki belőle mert úgy érzem hogy a mostaniakat elfogom veszíteni és maradni fog 2-ő
2020. aug. 23. 18:35
 8/8 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2020. aug. 24. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!