Lehet itt társat keresni?
Elég necces, de nem esélytelen. Sok reményt azért ne fűzz hozzá :D
Mit szabad tudnunk rólad?
Akkor a tisztánlátás kedvéért, férfi vagyok és hetero!
Úgyhogy bocsi fiúkák!
Csak azért, mert az elmúlt tíz percben már az ötödik privát üzenetet kapom!
Én Budapesti vagyok és szintén új, ha valaki adna ennek egy esélyt írjon nyugodtan.
21/F
Keresni lehet, találni nem. Még barátot sem, még kirándulótársat sem.
Mindegy,hogy ki hetero,vagy nem hetero.
Szórakoznak egymással, egyszavas levelekkel, aztán megy a rizsa mindenkinél,hogy jaj de magányos vagyok.
Két év alatt egy valakivel találkoztam többször is,beszélgetésre,kirándulásra.Pechemre vidékre költözött.
Egy bpesti férfi
Nekem is innen gyakoriról volt 2.5 éves kapcsolatom, sajnos vége lett már. Bár akkor még nem volt Társkeresés kategória hanem egy teljesen semleges kérdés alatt kezdtünk el beszélgetni, ahol megegyezett az álláspontunk. Majd kiderült privátban nem is lakunk messze egymástól, átmentünk messengerre, egy ideig találkozgattunk majd összejöttünk. Pár hónapja nem várt esemény azonban közbe szólt 2.5 év után szóval így vége lett.
Egy szó mint száz. Nem lehetetlen de nem ebben a kategóriában
Szia,
Nekem 3 barátnőm is volt innen. De hozzáteszem 2009 óta használom az oldalt, nyilván nem egyhuzamban, de akkor is :D nem lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!