Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hol találhatnék olyan lányt...

Hol találhatnék olyan lányt vagy nőt aki kedveli és élvezi a normál péniszt?

Figyelt kérdés

Nem örömlányt!

Normál méretről van szó, 14-15 cm-es.

35 ffi.

2022. jan. 12. 11:09
1 2 3
 11/26 anonim válasza:

5ös igazad van, én is most készülök fizetőshöz menni a héten, még sosem voltam de elegem van hogy folyton lelkisérült gyenge nőkbe botlom.

Ha nem jön be maradok egyedül ennyi.35F

2022. jan. 12. 12:45
 12/26 anonim válasza:
A nő akkor élvezi a péniszt, ha jól van használva. 14 centitől is el tud élvezni és 20 centi mellett is lehet hiánya. A technikán sok mullik. De ha ezt egy 35évesnek kell magyarázni akkor megette a fene.
2022. jan. 12. 12:49
 13/26 anonim válasza:

Az 5-ös nagyon adja. :D

Amúgy - bár meglehetősen sarkos a véleménye - sajnos van benne "igazságmag".

Kérdésként szokott felmerülni, hogy mi változott nagyszüleink korához képest, miért olyan kevés a hosszú távú párkapcsolat.

A férfiak sztm. azóta sem változtak: munkahely, nők, tv., haverok stb.

A nők nagyanyáink korában otthon, barátnők, főzés, és várta haza a párját.

Napjainkban a tisztességesen dolgozó férfi lúzer, főzni gáz, minden második fiatal lány egyben prosti is, v. két perc alatt szétcsúszik a láb, és tele irreális elvárásokkal...

2022. jan. 12. 12:52
 14/26 anonim válasza:
...és igen, míg nagymamám mondjuk a textilgyárban dolgozott (ma ez mondjuk iroda munka), addig sok nő arra ácsingózik h. lehetőleg dolgozni se kelljen. Ha ennek az az ára, h. kövér, vén pacák d*gja, akkor arra is befekszik..
2022. jan. 12. 12:54
 15/26 anonim válasza:
...és itt jön elő h. akkor ebbe egy normális férfi beszálljon, vagy engedje el ezt az egészet és fizessen be egy k*rvára..
2022. jan. 12. 12:56
 16/26 anonim válasza:
Bárhol. Én is ilyen vagyok lévén az én "méretem" is kicsi. Mondjuk én nem ismerkedem.
2022. jan. 12. 13:03
 17/26 anonim válasza:
Én csak 15,5 cm-től élvezem. 🤦‍♀️🤷‍♀️😂 Jesszus... Tudod használni? Mert az a nem mindegy. Ha nem találsz nőt, aki élvezné, akkor nem a nőkkel van a gond, hanem a technikáddal. Nem ciki, ha nem vagy jó az ágyban, de legalább vállald és ne a nőket hibáztasd érte.
2022. jan. 12. 17:16
 18/26 anonim válasza:

Kedves 10-es! Úgy érzem, magadra ismertél az 5-ösleírásban

2022. jan. 12. 17:50
 19/26 anonim válasza:

Ráadásul olyan harcos feminista vagy, aki a "prosti hölgytársairól" feltételezi, hogy mind kankós.

Élmény lehet a melletted "harcolni"!

2022. jan. 12. 17:56
 20/26 A kérdező kommentje:
Nincs problémám a használatával. A szexi nő látványára normálisan merevedik. Működik. A mozgással, játékkal sincs problémám. Egészséges férfi vagyok.
2022. jan. 12. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!