Hol találhatnék olyan lányt vagy nőt aki kedveli és élvezi a normál péniszt?
Nem örömlányt!
Normál méretről van szó, 14-15 cm-es.
35 ffi.
Bárhol.
Kedves tőled, hogy megendeged azt, hogy írjunk neked. Igazi lovag vagy.
Ha van pénzed bárhol. Amúgy 35 évesen nem hiszem, hogy a farkad méretével kéne foglalkozni. Ettől több kell, hogy legyen benned!
Amúgy meg igenis jobban teszed, ha inkább az örömlányokat választod. Ők nincsenek tele elvárásokkal, miközben semmit nem adtak bele a kapcsolatba sem anyagi, sem érzelmi, sem mentális szinten. Nem nulláznak le, nem tiporják porba az önbecsülésedet, nem facsartak ki lelkileg, nem törnek össze morálisan, nem manipulálnak, nem aláznak meg barátok/ismerősök előtt, nem fordítanak szembe a rokonaiddal. Kiszámíthatóbb financiális környezetet biztosít, ami mellett fel tudsz építeni egy stabil anyagi bázist. Tanulj meg mellette gondoskodni magadról, mert a mai nők nem fognak mosni, főzni, takarítani, mert alantas munkának tartják. Ugyanezért nem fog elmenni egy munkahelyre sem dolgozni, mert szerintük a férfi feladat eltartani a családot.
ezzel szemben a prostinak adsz egy fix összeget, amiért a kifizetett óra erejéig ad cicit, ad puncit és nem fogja zavarni az átlagos méreted. Tudod, hogy volt előtted valakivel, és hogy utánad is lesz - egy barátnőnel ha ez kiderül gáz. Nem fáj a feje, nem hisztizik be, ha valamit nem akar elmondja előre, nem akkor derül ki mikor elkezdenéd. Nem beszél ki a hátad mögött sem arról, hogy "csak" 15 centis a p*csöd, sem arról, hogy csak 2 perc és telelőtted, sem arról, hogy hogy lihegsz közben, vagy hogy hagymaszagúra izzadod magad.
Van tapasztalatom benne hidd el. Abban is mit tudnak művelni a "barátnők"/"feleségek" (2 is volt) az emberrel, meg abban is mennyivel értékesebbek a normálisabb prostik (idióta köztük is akad)!
6
Én nem tudom te kikkel barátkozol, 30 évesen még egy nő sem mondta nekem hogy probléma van a méretemmel vagy hogy ő neki a nagyobb jobb lenne, pedig aztán nekem sincs 22 centis lőcsöm… itt valami más probléma lesz..
8: és okos vagy-e?
Nem méret szerint válogatnak a lányok, hanem sok egyéb tulajdonság alapján... Mire a pénisz sorra kerül, már eldől egy s más...
De persze ha egyéjszakást keresel, az más tészta...
:)))
Az 5-ös egy tipikus nyomorék.
Abszolút feminista vagyok, aki még egy pohár ásványvizet sem enged egy férfinak kifizetni, de érző szívem minden melegével kívánom az 5-ösnek, hogy minél több nő minél többször használja ki, húzza le és készítse ki. Hölgyeim, az ilyet ne sajnáljátok, csak keményen! Megérdemli a szenvedést. Prosti hölgytársaim! Kérjetek felárat! :) És ragasszatok rá valami jó kis kankót is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!