Ismerkedés? Szeged környékén, magas, intelligens srácot keresek 20-as éveiben. Ha magadra ismersz, írj bátran! :)
185+
Most komolyan? Ennyire felszínes nem lehetsz. Én személy szerint mielőtt ezzel jönnél nem alacsony srác vagyok, de ne is haragudj ilyentől felfordul a gyomrom. Ha 4 kockája van valakinek csak, és nem 6, akkor kuka? Gondolkozzál már.
1: Mindkét nemnél lehetnek olyan "igények" amikről maga az ember nem tehet, mert ez jön be neki és kész és ezek mondjuk olyan tulajdonságok, amikről meg a másik fél nem tehet mert vagy jelen van vagy nincs.
Lányoknál sokszor ilyen a magasság. Változtatni nem lehet rajt, aki nem az. A másik oldalról pedig lehet ilyen a mellméret, igaz azon lehet változtatni, de nem biztos, hogy szerencsés. De ugyan úgy jelen van fiúknál is a magasság kérdés szerintem, mert a többség - legalábbis én úgy vagyok vele - jóval magasabb lánnyal nem szívesen jönne össze. Szóval a magasság mindkét nemnél számít valamennyire, többé vagy kevésbé általában. :)
Lány vagyok, igen! :D
Szerintem nem írtam annyira teljesíthetetlen, részletes feltételeket, illetve tényleg magas vagyok :D
177 cm vagyok, szegedi egyetemista, 20 éves.
Szerintem a többi privát téma:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!