Hogy találhatnék olyan lányt aki...?
1. Magas intelligenciával rendelkezik,szeret filozofálgatni társadalmi kérdésekről.
2. Nem zavarja, hogy nehezen köteleződöm el/idő kell nekem,hogy belemenjek egy komoly kapcsolatba.
3. Szeret utazgatni(akár egzotikus távoli helyekre is),kirándulni,síelni,új helyeket felfedezni.
4. Nem a státuszom,végzettségem,lakásom, anyagi helyzetem érdekli.
5. Nem akar folyton a nyakamon lógni, tiszteletben tartja, hogy szükségem van külön programokra,és neki is vannak.
6. Nem mutat álarcot, nem játssza meg magát,hogy jobb színben tüntesse fel magát.
7. Szereti az agyalós játékokat,filmeket,sorozatokat.
1: a filozófia az egyetlen tudomány amit teljességgel haszontalannak gondolok és semmi befolyása nincs az emberiség fejlődésére.
2: szépen megfogalmaztad, hogy csak dugni akarsz
3: hát ezeket van aki nem szereti??
4: a végzettségét az titkolja akinek nincs, a lakását meg az aki nem tud hazavinni mert ott egy másik nő lakik (lehet a feleséged, de lehet akár anyád is 😂)
5: tehát a dugáson kívül nincs igényed más közös programra, mert azokat az asszonnyal csinálod
6: úgy ahogy te tennéd...
7: hmm, ezt nyilván azért toldottad a végére, hogy intellektuálisabbnak tűnj... 😁😄
Összefoglalva: Csaj kell dugni, ezért hajlandó vagy utaztatni és költeni rá, de kimondani hogy közötök van egymáshoz már nem, vagy mert van más, vagy mert gyáva vagy, a csaj legyen őszinte, de rólad nem érdekelheti semmi, ne lógjon a nyakadon csak ha te csettintesz hogy dugni kéne.
Hát ez nem túl csábító...
😂😂😂
20L
Szia!
Hasonló elveket vallok, akár írhatsz is.
Egyre érdekesebb narratívákat vezettek le abból a pár mondatból, amit leírtam. Egy szappanopera forgatókönyvét is megírhatnátok. 😂
Egyébként pont nem a dugáson van a hangsúly, többnyire addig nem szoktam lefeküdni valakivel, amíg nem ismertem meg, nekem fontos, hogy lelkileg,szellemileg is összhangban legyünk, talán pont ezért találok nehezen olyat,akivel elköteleződnék.
A filozófia lehet, hogy haszontalan,de én nem is vagyok filozófus, pusztán szeretek filozofálgatni,ami lényegében annyit teszt, hogy komolyabb témákról, társadalmi,gazdasági kérdésekről beszélgetni,vitázni akár.
Nem titkolom sem a végzettségem, sem a lakásom, csak jó lenne valaki olyat találni, akik nem csak ezek miatt érdekből akarnak velem lenni.
Amúgy 30 vagyok.
Komment elküldése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!