Miért hiszik azt a nők (tisztelet a kivételnek), hogy a férfiak azonnal, kizárólag csak szexet akarnának tőlük az ismerkedésnél?
Igen, az alább található kérdés ihlette ezt. Nálam kibäszta a biztosítékot ez az általánosítás, mert engem is érint az emiatti megbélyegzés.
Értem én, hogy rossz tapasztalatok, de miért kell előre ítélkezni amiatt, mert más egy tahó? Az ILYEN nők miért nem adnak esélyt a másiknak, aki normális, miért rakják be azonnal az "ő is olyan, mint a többi fäsz" listára, miért mindent azonnal akarnak eldönteni, miért ennyire felszínesek és türelmetlenek a másikkal kapcsolatban?
Tegyük fel, ha a srácnak nem a szex a prioritása, hanem az értékes és értelmes Nő megismerése, megbecsülése, az érzelmek megélése, a bújás, csók, ölelés mindennél előbb van, akkor szabadkozással nyisson egy esetleges ismerkedést, hogy "szia, nem akarok szexet, csak...", vagy mi lenne a megfelelő módja annak, hogy ne akarják azonnal beskatulyázni vagy a szexéhes fäsz, vagy a havercsávó kategóriába? Mit szeretnétek olvasni, hallani? Hogyan lehet nyitni, hogy az senki lelkét ne sértse meg?!
Elnézést a kirohanásért, de nagyon érdekel, mert egyre több ilyen általánosító fäszságot olvasok, főleg itt (tudom, a Gyakori a gyűjtőhelye ezeknek).
9
Ez a tapasztalat. Nem mindegyik de 10-ből 7 minimum.
Én örülnék, ha valaki TÉNYLEG elkerülné velem szemben a túlzott intimitást! Bizonyos szintű bizalom megelőlegezése a férfiak felé, még MESSZE NEM KITÁRULKOZÁS a nők esetében!
Eddig olyan tapasztalatom volt férfi ismerőseimmel, hogy "csak meg akarnak ismerni". Hm. Ez a "megismerés", aztán kéretlen tolakodásba szokott átmenni. Ilyenkor túl hűvössé válok (aszexuális vagyok.)
A legóvatosabb "behatolni vágyást" az intim szférába is megérzik a nők - akármilyen apró pici rezdülést, amit alig lehet érzékelni.
"Miért hiszik azt a nők (tisztelet a kivételnek), hogy a férfiak azonnal, kizárólag csak szexet akarnának tőlük az ismerkedésnél?"
Mert a többségnek ilyen tapasztalatai vannak a férfiak nagy részével.
Ha itt olvasgatsz - akár ebben a topikban, akár más, valamennyire is párkapcsolati jellegü topikokban -, rengeteg férfi szerint egy nö = "lyuk", és csak arra való!
A fö gond ezekkel, hogy ök a feltünöek, illetve amelyik nö belefutott ilyenekbe, utána rettentöen fenntartásos lesz minden férfivel szemben. Ugyanis nagyon kellemetlen és megalázól ha valakit nemi szervére regukálnak és csak szexobjektumntak tekintenek. Arról nem is szólva, amikor a férfiak egy része a testi fölényét kihasználva próbálja "meggyözni" az adott nöt.
Természetesen tudom - meg szerintem a normálisabb nök többsége is -, hogy nem mindenki ilyen, de aki egy-két alkalommal ilyen helyzetbe került, az nagyon, de nagyon bizalmatlan lesz.
A másik probléma, hogy az ismerkedös, társkeresös oldalakon általában inkább szexkapcsolatokat keres rengeteg ember - nök meg férfiak is -, olyan plattform, ahol tényleg az "embert" akarnák megismerni, jóformán nincs.
14# Apró rezdülések. Na igen. Gondolom ha úgy nézek rád, azt is megérzed és behatolásnak fogod fel. Ahha.
Tanács: nehogy bárkit is beengedj az intim szférádba, még a végén közel kerül hozzád és az fúúúúj!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!