Miért hiszik azt a nők (tisztelet a kivételnek), hogy a férfiak azonnal, kizárólag csak szexet akarnának tőlük az ismerkedésnél?
Igen, az alább található kérdés ihlette ezt. Nálam kibäszta a biztosítékot ez az általánosítás, mert engem is érint az emiatti megbélyegzés.
Értem én, hogy rossz tapasztalatok, de miért kell előre ítélkezni amiatt, mert más egy tahó? Az ILYEN nők miért nem adnak esélyt a másiknak, aki normális, miért rakják be azonnal az "ő is olyan, mint a többi fäsz" listára, miért mindent azonnal akarnak eldönteni, miért ennyire felszínesek és türelmetlenek a másikkal kapcsolatban?
Tegyük fel, ha a srácnak nem a szex a prioritása, hanem az értékes és értelmes Nő megismerése, megbecsülése, az érzelmek megélése, a bújás, csók, ölelés mindennél előbb van, akkor szabadkozással nyisson egy esetleges ismerkedést, hogy "szia, nem akarok szexet, csak...", vagy mi lenne a megfelelő módja annak, hogy ne akarják azonnal beskatulyázni vagy a szexéhes fäsz, vagy a havercsávó kategóriába? Mit szeretnétek olvasni, hallani? Hogyan lehet nyitni, hogy az senki lelkét ne sértse meg?!
Elnézést a kirohanásért, de nagyon érdekel, mert egyre több ilyen általánosító fäszságot olvasok, főleg itt (tudom, a Gyakori a gyűjtőhelye ezeknek).
#1 a kérdések és kommentek alapján három típus van erre:
fiatal felnőttek akiknek kevés tapasztalatuk van (generációs probléma)
30 pluszosok akik huszonévesen kiégtek a próbálkozásban.
és az aberráltak amiről a kérdező is panaszkodik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!