Lányok! Nálatok hátrány ha egy fiú látássérült vagy akár teljesen vak? Mit reagálnátok ha megismernétek egy fiút online, és csak később derülne ki hogy nem lát? Dobnátok csak emiatt?
30
Te meg agyhalott vagy ha azthiszed, egy látássérült ember be van zárkózva és nem lehet vele elmenni sehová, nem lehetnek közös programjai egy látóval. Találkoztál már vak emberrel? De most őszintén, mert szerintem nem.
"vannak már sofőr nélküli autók, vagy akár egy segítőkész szomszéd, barátnő"
Nem veszed észre mennyire önző vagy? Ennyire rá akarod magad erőltetni másokra. Nincsenek sofőr nélküli autók, és a kedves szomszéd se fog neked szolgálkodni.
33
Én nem akarom magam ráerőltetni senkire, nem azt mondtam, hogy ismerkedjen már velem valaki. Csak azt próbálom megértetni, hogy egy fogyatékkal élő emberre ne úgy tekintsetek, mint aki mellett képtelenség élni, akivel nem lehet közös programot csinálni. Más kérdés, ha te szégyelnél egy ilyen emberrel elmenni bárhová, de az a te bajod. És mondom mégegyszer, lányokhoz szólt a kérdés de eddig egy sem írt kommentben legalábbis.
Kérdező engedd el ezt a kérdést, betalált pár kissebségi komplexusos balfax akik rajtad élik ki azt, hogy jobbnak érezhetik magukat azáltal hogy téged leminősítenek. Ebben a kategóriábna igzaából senki semmilyen kérdésre nem kap kompetens választ, csak trollkodást vagy szúrkálódást.
Nekem ugyan nincsenek vak ismerőseim, de olvastam a témában és bőven nem olyna esetlenek mint sokan gondolják.
39
Köszönöm a támogatást, végre valaki! Igazad van, jobb ha hagyom ezt a dolgot. Törlöm is a saját kérdések közül, hogy ne lássam a további troll válaszokat. Köszönöm mégegyszer, visszaadtad az önbizalmam. A többi kommentelőnek pedig, csak azt tudom mondani, hogy sajnálom őket a tudatlanságukért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!