38 éves, de mindenki által 24-30 közöttinek tippelt cégvezető férfivel ki ismerkedne 19-35 év körüli hölgyek közül?
Tudom-tudom, amilyen színvonal dívik errefelé, két lehetőség lenne:
1. Ennyi a leírás, marad ami a címben van.
2. Most féltéglával vernem kéne a mellem, hogy miért én vagyok a legnagyobb király, és miért kéne minden nőnek hasra esnie tőlem.
De én nem vagyok ez a színvonalú primitív retardált, volt gyerekszobám, tudom hogy kell viselkedni a nőkkel, valamint utálom a nagyképűséget is.
Úgyhogy normálisan a lényeg: A volt párommal 8 évet voltunk együtt, szeretetben, békében, törődéssel, nyugalommal. Most pedig nyitott vagyok új ismeretekre. Könnyen ismerkedek, igazából jobban szeretem személyesen, ezt mindössze +1 csatornának tartom, ahol esetleg megismerkedhetek olyanokkal, akikkel amúgy valószínűleg soha a büdös életben nem találkoznánk :)
Rólam annyit, hogy 185 cm magas vagyok, átlagos testalkatú, zöld szemű, Budapesten élek. Eddig mindenki 24-30 körülinek mondott volna, senki nem akarta elhinni, amikor elárultam a korom :) Legutóbb egy 30 éves lány még magánál is fiatalabbnak nézett :D Egy céget vezetek, van autóm, úgyhogy vidéki hölgyek sincsenek kizárva. Ragozhatnám, hogy milyen egzisztenciám van, de nem fogom, ne ez érdekeljen. Meg nem fogom ajnározni magam, majd megismersz, aztán megállapítod magadtól. Ahogy Tywin Lannister mondta a Trónok harcában: akinek folyton bizonygatnia kell, hogy ő a király, az nem is igazi király...
Akikkel alapvetően ismerkedek, azok 19-35 körüli, csinosnak mondott hölgyek (a volt párommal is nagyobb volt a korkülönbség), úgyhogy akinek van kezdve beszélgetésbe kezdeni, küldhet privátot, megtisztel vele. Megismerjük egymást, aztán majd kialakul, hogy mi lesz. Ha van rajtad pár kiló felesleg, az nem baj, viszont ducibb hölgyek megkeresését köszönettel, de visszautasítom.
Nem, nem fogsz tőlem f*os képet kapni, mert ez a proliság legegyértelműbb jele egy férfi részéről.
Te figyu már, Te szerencsemalac...azt ugye tudod, h. 50ezer Ft a reg.dij és bárki cégvezető lehet...?
Bohóc ...😂
#21, #23: Igen, kifejezetten!
Checkmate, károgók...!
23 as vagyok. Hogy érted? Normális kapcsolat, ahogy fentebb kérdezték? Vagy sok privi csajoktól, akikből lehet mazsolázni?
Nehezen hiszem el hogy akad itt manapság normális lány, nő.
Írd meg privátban ha itt nem akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!