38 éves, de mindenki által 24-30 közöttinek tippelt cégvezető férfivel ki ismerkedne 19-35 év körüli hölgyek közül?
Tudom-tudom, amilyen színvonal dívik errefelé, két lehetőség lenne:
1. Ennyi a leírás, marad ami a címben van.
2. Most féltéglával vernem kéne a mellem, hogy miért én vagyok a legnagyobb király, és miért kéne minden nőnek hasra esnie tőlem.
De én nem vagyok ez a színvonalú primitív retardált, volt gyerekszobám, tudom hogy kell viselkedni a nőkkel, valamint utálom a nagyképűséget is.
Úgyhogy normálisan a lényeg: A volt párommal 8 évet voltunk együtt, szeretetben, békében, törődéssel, nyugalommal. Most pedig nyitott vagyok új ismeretekre. Könnyen ismerkedek, igazából jobban szeretem személyesen, ezt mindössze +1 csatornának tartom, ahol esetleg megismerkedhetek olyanokkal, akikkel amúgy valószínűleg soha a büdös életben nem találkoznánk :)
Rólam annyit, hogy 185 cm magas vagyok, átlagos testalkatú, zöld szemű, Budapesten élek. Eddig mindenki 24-30 körülinek mondott volna, senki nem akarta elhinni, amikor elárultam a korom :) Legutóbb egy 30 éves lány még magánál is fiatalabbnak nézett :D Egy céget vezetek, van autóm, úgyhogy vidéki hölgyek sincsenek kizárva. Ragozhatnám, hogy milyen egzisztenciám van, de nem fogom, ne ez érdekeljen. Meg nem fogom ajnározni magam, majd megismersz, aztán megállapítod magadtól. Ahogy Tywin Lannister mondta a Trónok harcában: akinek folyton bizonygatnia kell, hogy ő a király, az nem is igazi király...
Akikkel alapvetően ismerkedek, azok 19-35 körüli, csinosnak mondott hölgyek (a volt párommal is nagyobb volt a korkülönbség), úgyhogy akinek van kezdve beszélgetésbe kezdeni, küldhet privátot, megtisztel vele. Megismerjük egymást, aztán majd kialakul, hogy mi lesz. Ha van rajtad pár kiló felesleg, az nem baj, viszont ducibb hölgyek megkeresését köszönettel, de visszautasítom.
Nem, nem fogsz tőlem f*os képet kapni, mert ez a proliság legegyértelműbb jele egy férfi részéről.
Milyen zenét hallgatsz?
Szereted az állatokat? Mondjuk lakásban is?
#1, #3, stb: ez szándékos trigger a kérdésben, hogy ne olvadjon bele a többi 85 hasonló kérdés közé, és kommentálásra ösztönözzön. A lényegi rész a leírásban van, és ha ilyen módon jutnak el addig, hogy ezt is elolvassák, ám legyen.
#6, #10: köszi!
#7: olvasd el újra a leírást. Nekem ez mindössze +1 csatorna, semmi több. És a jelek szerint működik, mert többekkel levelezésben vagyok innen.
#12: aki nem hiszi el magáról, pedig mindenki azt mondja rá. Több ilyet ismerek sajnos, akik elnyomó kapcsolatban éltek, meg ilyesmi, és teljesen földbe tiporták az önértékelésüket, önbizalmukat. Gyönyörűek, kedvesek, szeretnivalók, de egy nagy nullának hiszik magukat valami vadbarom miatt.
#13: alapvetően a keményebb műfajokat, rock, metal. Persze ez egyáltalán nem szempont, hogy a hölgy is hasonló zenei ízléssel rendelkezzen.
Nagyon szeretem az állatokat, olyannal nem is tudnám elképzelni, aki nem állatbarát. Ezt lehet hogy beleírhattam volna a leírásba.
Lakásban sem gond, nekem is van egy cicám itthon, most is itt hever az ágyban a mellkasomon. De nem tudok ellene tenni, mert túlságosan puha :D
#13-as vagyok
Szerintem fontos szempont.
Én is a metállt szeretem. Nagyon rossz úgy egy hosszú autó út, közös főzőcskézés ha nem hasonló a zenei ízlés.
Mit dolgozzon,vagy ne dolgozzon egy potenciális partner jelölt?
Ha egy kis tanácsot megfogadsz. A nők meg úgy általában mindenki, ha új emberekkel ismerkednek, akkor próbálnak olyan témákat találni amiből elindulhat egy beszélgetés. Ezért aztán mindenki igyekszik afféle terelni a témát, ami számára pozitív, amire büszke vagy jó benne...
A fő kérdésben rögtön azzal nyitsz, hogy cégvezető vagy, majd később is más egzisztenciális dolgokat említesz magadról, aztán írod, hogy nem ez a lényeg. És ennyi, sehol egy hobbi, érdeklődési kör vagy bármi ami alapján a másik fél eldönthetné, hogy érdemes-e rád írnia...
Persze biztos több nő is van, aki ennek ellenére írni fog, és biztos közöttük is sokan normálisak, de sokkal nagyobb eséllyel vonzod így be azokat, akiket pont az anyagiak érdekelnek.
#15: szerintem meg nem. Nem vagyok zenei fasiszta, nem fogok a kardomba dőlni, ha egy 3 órás úton végig latin vagy pop zene megy, ha a másik azt kedveli :) Na jó, ha mondjuk a legprimkóbb mulatós zene, akkor lehet hogy igen :D De ez szerintem megint arról szól, hogy rá akarjuk-e erőltetni a másikra az akaratunkat vagy sem.
Teljesen mindegy, mit dolgozik. Felőlem lehet kukás is, ha szereti és odaadással csinálja a munkáját. Nem a pozícióból vagy a diplomák számából ítélem meg az embereket.
#16: persze, írhattam volna még 2 oldalnyit, de így is túl hosszú a leírás rész. Meg ugyanaz a válasz, mint a #15-nek. Nem akarom lekorlátozni, hogy az illető csak azt szerethesse mint én, miért ne lehetne akár ebben-abban külön érdeklődési körünk? Meg az ismerkedés, mint definíció pont erről szól, nem? :) Ha leírok magamról mindent, akkor miről beszélgetünk? :D
Persze, nem kell ráerőltetni a másikra semmit, de ha soha nem tudnak veled örülni/szórakozni, őszintén egy zenére az azért nem kellemes hosszú távon.
Az állatot is azért kérdeztem, mert van aki csak kint szereti. Vagy pl, az én kocsimba természetes hogy beülhetnek a kutyáim. Más meg egy kis szőrtől idegrohamot kap.
A munka kérdés is olyan, hogy ha az enyémet megtudják, vagy nem hiszik el, vagy férfiatlannak gondolják mellettem magukat. Másoknak meg simán csak nem tetszik, hogy "csöves" kinézetem van a dolgos hétköznapokon.
Így nehéz olyan pasival ismerkedni, akivel sok a közös és van esze. A munkámból kifolyólag meg sok a neandervölgyi és a hímsoviniszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!