Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Itt van esélye egy 50 éves...

Itt van esélye egy 50 éves nyitott házasságban élő férfinek nővel ismerkednie komoly, tartós viszonyra?

Figyelt kérdés
Sok nő van hasonló cipőben, aki nem akar elválni, vagy szingli életét nem szeretné feladni, de igénye lenne egy viszonyra, amelyben érdeklődéssel, lelkesedéssel figyelnek rá, netalán testi igényei is társra találnak. Miért gond ez mindenütt? Párkereső oldalakon sincs erre esély, de itt sem.

2021. nov. 7. 03:42
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásokat!

Kaptam privát megkereséseket, remélhetőleg folytatása is lesz valamelyiknek. Úgy néz ki, lesz, de nincs kőbe vésve. :-D

2021. nov. 10. 12:19
 12/15 anonim válasza:

nagyon kikapott szegény kérdező. gondolom nem opció a válás, mert jó barátok a feleségével.

Hátha szerencséje lesz. Az, hogy megpróbálja így sem biztos, hovy rosszabb, mintha nem nyitják ki. Lehet úgy sem volt szex.

2021. nov. 10. 18:20
 13/15 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy lehet így netes hirdetéssel szeretőt keresni. Mi garantálja, a szimpátiát a jelentkezővel, de főleg, hogy a szexualitásban is egyeznek.
2021. nov. 10. 20:27
 14/15 A kérdező kommentje:

Kedves 13-as!

Mivel lenne ez olyan nagyon más, mint személyesen? Hiszen, ha ott állnak egymással szemben, akkor sem ismerik egymás szexuális vágyait. Szimpátia beszélgetéssel alakul ki akkor is, de írásban is.

Személyesnél előbb látják egymás, majd beszélgetnek. Internetesnél fordítva van, előbb társalgás, majd személyes találkozás.

Ráadásul, igen sokan könnyebben írják le intim vágyaikat, mint mondanák el személyesen.

Jómagam azért döntöttem így, mert személyes ismerkedésnél újra és újra belefutottam, hogy már foglalt az illető. Elégé lehangoló, amikor valakit szimpatikusnak, vonzónak tart az ember, majd nem lehet viszony, kapcsolat belőle mégsem. Internetes ismerkedésnél viszont csak azok veszik fel a kapcsolatot velem, akiknek van kedve ismerkedni. Ha megvan a vonzódás, szimpátia is, akkor :-)

2021. nov. 12. 13:19
 15/15 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Találhatsz! Keress és találsz.

Van több ismerősöm aki hasonló helyzetben van és van nekik szeretőjük. Van olyan aki 55 éves és 29 éves házas csinos nője van..

sportolj, tartsd magad formában öltözz igényesen, tartsd rendben a fogaidat, ha kopaszodsz vágasd tüsire a hajad! Légy aktív! Fogsz találni! Ha teheted válj el. Már gondolom nagyok a gyerekek. Úgy könnyebb sokkal. De így sem lehetetlen!

2023. jan. 6. 07:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!