Komoly kapcsolatra vágyó férfiak, merre vagytok?
Én nem bántom, csak furcsa, hogy elkezdünk beszélgetni tök normálisan, aztán egyszer csak eltűnik! És ahogy olvasom másokkal is ezt csinálta. Nem tudom ennek mi értelme van, ő írta ki,hogy ismerkedni akar.
És ráadásul még hazudik is, hogy mi nem válaszoltunk neki. Értem én, hogy fiatal, de azért 20 évesen nem ezzel kéne szórakoztatnia magát!
53, ez eléggé nyomorult nyígás azt tekintve, hogy tényszerűen az interneten idegenekkel folytatott beszélgetések 99%-a úgy zárul le, hogy valamelyik fél szó nélkül lelép. 20 éve netezek, szó szerint több ezer emberrel leveleztem már, 10 se volt közülük, aki megírta volna, hogy nem akar tovább levelezni. Aki még mindig nem fogta fel, hogy a netes kommunikációban más normák érvényesek, mint a melóhelyen a folyosón vagy a bulihelyen a pult mellett, az ne erőltesse ezt az internetes ismerkedés dolgot.
Ja persze mozoghatsz a "gonosz a világ, csak én vagyok derék és erkölcsös" vonalon is, de ez a pszichológiai probléma most meghaladja ennek a témának a kereteit.
55, nem te mondod meg, ki a komoly ember.
56, nem túl szimpi ez a "velem ezt nem lehet megtenni" nézőpont, amiből oktatod a világot, és nem bírod elviselni, hogy az emberek nem úgy kommunikálnak, ahogy neked tetszik. Általában pont az ilyen hozzád hasonló emberek azok, akik az elutasításra további nyomulással vagy gyalázkodással, fenyegetéssel stb. reagálnak. A legtöbb ember eleve ezek miatt nem szeret elutasító választ küldeni, szóval ha változtatni akarsz a jelenlegi kommunikációs szokásokon, akkor az udvarias visszautasításra anyázással, lekurvázással stb. reagáló pöcsarcokat próbáld előbb jobb belátásra téríteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!