Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Komoly kapcsolatra vágyó...

Komoly kapcsolatra vágyó férfiak, merre vagytok?

Figyelt kérdés
2021. okt. 28. 20:19
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim válasza:

Én nem bántom, csak furcsa, hogy elkezdünk beszélgetni tök normálisan, aztán egyszer csak eltűnik! És ahogy olvasom másokkal is ezt csinálta. Nem tudom ennek mi értelme van, ő írta ki,hogy ismerkedni akar.

És ráadásul még hazudik is, hogy mi nem válaszoltunk neki. Értem én, hogy fiatal, de azért 20 évesen nem ezzel kéne szórakoztatnia magát!

2021. okt. 30. 20:10
 52/59 anonim válasza:
Nehogymá ezen hőbörögjünk, hogy valaki nem válaszol egy levélre az interneten. Az a hülye, aki erre elkezd vetíteni minden baromságot, hogy a másik biztos egy állat meg csaló meg alja ember. Egyszerűen csak nem érezte úgy, hogy jól megértitek egymást és nem válaszolt. Aki az ilyesmit nem tudja helyén kezelni, az nézzen tükörbe.
2021. okt. 30. 20:14
 53/59 anonim válasza:
#52: Már bocs, de az nem normális dolog, hogy elkezdesz valakivel beszélgetni, aztán lelépsz. Az, hogy az interneten kommunikálsz valakivel, még nem ad felmentést az alól, hogy betartsd a normákat, főleg ha a másik nem adott okot arra, hogy szó nélkül eltűnj. Gondolom, a való életben sem azt szereted, hogy beszélgetsz valakivel, aztán a másik szó nélkül sarkon fordul, és otthagy, mint kutya a szarát. A neten is meg lehet mondani a másiknak, hogy "bocs, de úgy érzem, nem egyezik a világnézetünk, ezért nem szeretnék veled tovább beszélni", és kész. Pont azért tart ott a világ, ahol tart, mert az emberek szarba sem veszik a másikat, sunyik, gyávák, gerinctelenek. Tisztelet a nagyon kevés kivételnek.
2021. okt. 30. 20:22
 54/59 anonim válasza:

53, ez eléggé nyomorult nyígás azt tekintve, hogy tényszerűen az interneten idegenekkel folytatott beszélgetések 99%-a úgy zárul le, hogy valamelyik fél szó nélkül lelép. 20 éve netezek, szó szerint több ezer emberrel leveleztem már, 10 se volt közülük, aki megírta volna, hogy nem akar tovább levelezni. Aki még mindig nem fogta fel, hogy a netes kommunikációban más normák érvényesek, mint a melóhelyen a folyosón vagy a bulihelyen a pult mellett, az ne erőltesse ezt az internetes ismerkedés dolgot.

Ja persze mozoghatsz a "gonosz a világ, csak én vagyok derék és erkölcsös" vonalon is, de ez a pszichológiai probléma most meghaladja ennek a témának a kereteit.

2021. okt. 30. 20:26
 55/59 anonim válasza:
Ha valaki komoly kapcsolatra keres partnert, az próbáljon meg ő maga is komoly ember benyomását kelteni!
2021. okt. 30. 20:35
 56/59 anonim válasza:
#54: Ha más normák érvényesek, az pont azért van, mert hagyjuk, hogy ez így működjön. Azért, mert a neten valaki arctalan-névtelen, vagy mert itt könnyebb lelépni, ez még senkit sem jogosít fel arra, hogy ezt meg is tehesse. Az sehol sem lehet norma, hogy elkezdek beszélgetni a másikkal, jól megy a dolog, aztán ha beetettem a másikat, akkor szó nélkül lelépek. Sokan hiszik azt, hogy neten bármit meg lehet tenni, de nem. Főleg akkor nem, ha a másik fél korrekt módon viselkedik. És akkor sem, ha valaki azt állítja magáról, hogy ismerkedni szeretne, és hogy komoly kapcsolatot akar.
2021. okt. 30. 21:00
 57/59 anonim válasza:

55, nem te mondod meg, ki a komoly ember.

56, nem túl szimpi ez a "velem ezt nem lehet megtenni" nézőpont, amiből oktatod a világot, és nem bírod elviselni, hogy az emberek nem úgy kommunikálnak, ahogy neked tetszik. Általában pont az ilyen hozzád hasonló emberek azok, akik az elutasításra további nyomulással vagy gyalázkodással, fenyegetéssel stb. reagálnak. A legtöbb ember eleve ezek miatt nem szeret elutasító választ küldeni, szóval ha változtatni akarsz a jelenlegi kommunikációs szokásokon, akkor az udvarias visszautasításra anyázással, lekurvázással stb. reagáló pöcsarcokat próbáld előbb jobb belátásra téríteni.

2021. okt. 30. 22:32
 58/59 anonim válasza:
28F Baranya, ha gondolod írj rám privátban. :)
2021. okt. 31. 13:39
 59/59 anonim válasza:
#57: Hát, cicám, neked se szimpi, ahogyan mások írnak-beszélnek-gondolkodnak, és ugyanúgy kioktatsz másokat te is, sőt, minősítesz másokat, ugyanúgy, mint mások, szóval te sem vagy jobb senkinél. Amúgy még szerencse, hogy látatlanul is ismersz engem, és tudod, hogy hogyan szoktam reagálni egy elutasításra. (Ja, tudom, gyakorló pszichológus vagy, mint itt kb. mindenki, és néhány mondat alapján már meg is van a diagnózis.) Látod, te is ugyanúgy ítélkeztél fölöttem, mint ahogyan a kérdező fölött ítélkeztek azok, akiket te korábban megszóltál. Másrészt ha nekem nincs jogom szóvá tenni, hogy én mit és hogyan érzek jónak a kommunikációban, akkor neked miért van jogod? Mindegy, a részemről befejeztem veled, nem igazán érdekel a további mondanivalód, na pá.
2021. okt. 31. 22:40
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!