Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Komoly kapcsolatra vágyó...

Komoly kapcsolatra vágyó férfiak, merre vagytok?

Figyelt kérdés
2021. okt. 28. 20:19
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim válasza:
A 17-esnek viszont igaza van! Valamit azért írhatnál magadról, meg, hogy milyet keresel!
2021. okt. 29. 18:27
 22/59 A kérdező kommentje:
21# Nem tudom körbeírni, nagy elvárásaim nincsenek, csak legyen meg az összhang. Életkor is mindegy.
2021. okt. 29. 18:29
 23/59 anonim válasza:
#20: Én is imádom, amikor a mai világban egy nő képtelen összeszedni magának egy normális fickót. Úgy, hogy egyébként egy nőnek jóval könnyebb dolga van az ismerkedés terén, mint egy férfinak. A nőnek nem kell kezdeményeznie, és ha csak átlagosan néz is ki, már akkor is rengeteg potenciális jelöltből válogathat. A nőnek nem kell megküzdenie azzal, hogy ha pl. társkeresőn ismerkedik, akkor személyre szabott levelet írjon minden egyes kiszemeltnek (mert ugye nagy a verseny, alapvető elvárás, hogy mindenkinek egyéni hangvételű, a másikat elkápráztató levelet fabrikáljunk össze), amire jó eséllyel még annyit se kap válaszul, hogy "bocs, de nem te vagy a nyerő". A nőnek nem kell randit szerveznie, mert "természetesen" az is a férfi kötelessége. Szóval a nőnek elegendő kb. ölbe tett kézzel ülnie.
2021. okt. 29. 18:30
 24/59 anonim válasza:

Kérdező, azt írod imádod a sztereotip maszlagokat.

Tudod mi férfia meg imádjuk mikor semmibe néznek bennünket...

Összesen 4-en kérdeztük meg hány éves korosztályban keresel férfit, mégis le se sz.rod. AKkor mit vársz pontosan? Miért várod el hogy bárki is bármibe nézzen, tiszteljen, ha Te sem vagy képes tisztelni másokat és válaszolni mások kérdéseire?

2021. okt. 29. 18:31
 25/59 anonim válasza:
Hmm, szóval akkor neked mindegy, ha egy 70 éves papa taperol?
2021. okt. 29. 18:32
 26/59 anonim válasza:

A 21-es vagyok!

Lehet, hogy neked mindegy a kor, de másnak nem!

Én is komoly kapcsolatot keresek, de 33 éves férfiként, nem egy 18 éves lánnyal!

2021. okt. 29. 18:32
 27/59 anonim válasza:
#24: Szerintem a kérdező menekülni akar a saját nyomora elől. Nem kapcsolatot keres, hanem lelkisegélyt. Vagy ennyire nincs fogalma arról sem, hogy milyen embert akar maga mellé társnak, nem tudom.
2021. okt. 29. 18:35
 28/59 A kérdező kommentje:
Én csak privátban beszélgetek, és elválik, hogy passzolok-e a másikkal vagy sem. Mivel mindenki messze lakik, így amúgy is lehetetlen.
2021. okt. 29. 18:36
 29/59 anonim válasza:
Ja, nem akarsz megadni magadról meg az elvárásaidról semmit, de elvárnád, hogy privátban kezdjenek el beszélgetni veled az emberek. Ez ugyanolyan, mint amikor a társkeresőn kiírják a nők, hogy "bűvölj el". Persze, majd egy vadidegenért ki fogom tenni a lelkem, holott azt sem tudom, hogy megéri-e. Vegyek zsákbamacskát, ugye?
2021. okt. 29. 18:41
 30/59 A kérdező kommentje:
29# Na ezért nem írok magamról semmit. :D Bűvöljek el mindenkit, minek? Amúgy társkeresőkre mindig kisregényeket írtam magamról, persze feleslegesen.
2021. okt. 29. 18:48
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!